Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Θα χωρίσουν τελικά Στάθης και Αρετή;

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης έχει μαζέψει τα πράγματά του από το σπίτι και η Αρετή βρίσκεται σε πανικό, στην γη της ελιάς. Εκείνος είναι αποφασισμένος να δώσει τέλος στη σχέση τους, με την Αρετή να τον ικετεύει για ακόμη μία ευκαιρία.

Η Γη της Ελιάς: Θα χωρίσουν τελικά Στάθης και Αρετή;

Το μυαλό του πρωταγωνιστή τριγυρνά διαρκώς στην Ιουλία. Αν και προχώρησε τη ζωή της, ο έρωτας αυτός δεν έχει σβήσει. Η Αρετή αντιλαμβάνεται πως ο σύζυγός της είναι έτοιμος να τα τινάξει όλα στον αέρα και παίζει κάθε της χαρτί, για να τον κρατήσει πίσω.

Ξεκινάει τον ψυχολογικό πόλεμο, αλλά και κινήσεις για να τον γοητεύσει ξανά. Ο Στάθης είναι ανένδοτος, παρόλο που ο γιος του, ο Στέφανος, προσπαθεί να τον πείσει για το αντίθετο. Τί θα συμβεί, όμως, με το ζευγάρι; Υπάρχει περίπτωση ο Στάθης να γυρίσει πίσω στην Αρετή;

Κι όμως, ο Στάθης και η Αρετή δε θα χωρίσουν άμεσα, στην γη της ελιάς. Ο Καπερνάρος θα επιστρέψει ξανά στο σπίτι του, πλάι στη σύζυγό του. Ο λόγος είναι η κόρη του, η Βασιλική. Η νεαρή πρωταγωνίστρια θα εμφανιστεί μπροστά στους γονείς της παντρεμένη με τον χειρότερο εχθρό.

Μάλιστα, το παιδί που περιμένει, θα μαλακώσει αρκετά την οργή των γονιών της, όχι όμως την ανησυχία και τον φόβο τους. Έτσι, η Αρετή θα ζητήσει από τον Στάθη να γίνουν ξανά μία γροθιά, μία ενωμένη οικογένεια, για χάρη του παιδιού.

Η Βασιλική θα καταφέρει να τους ενώσει. Για πόσο, όμως; Ο Στάθης θα επιστρέψει στο σπίτι, με την Αρετή να παίρνει μία ανάσα ανακούφισης, στην γη της ελιάς. Όχι, όμως, για πολύ…

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.