Η καθημερινή σου ενημέρωση!

«Θα κάνουμε μωρό μέσα στο αεροπλάνο όταν επιστρέψουμε»

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Εδώ έπεισα την Ιλάειρα να με παντρευτεί, δεν θα πείσω τους ντόπιους να μας βοηθήσουν;».

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλαέρια Ζήση αποχώρησαν για το νέο ριάλιτι περιπέτειας του Star, «Asia Express». Το ζευγάρι λίγες μέρες πριν μίλησε στην εκπομπή «Super Katerina» για την απόφαση να ζήσον τις κακουχίες του παιχνιδιού.

«Εγώ δεν φοβάμαι καθόλου, ο Μαυρίκιος μπορεί να βρει νερό στην έρημο», είπε η Ιλάειρα σχετικά με τις προκλήσεις που τους περιμένουν, ενώ ο Μαυρίκιος απάντησε με τη σειρά του: «Εδώ έπεισα την Ιλάειρα να με παντρευτεί, δεν θα πείσω τους ντόπιους να μας βοηθήσουν;».

«Είναι ένας αγώνας δρόμου. Το ζευγάρι που θα αποχωρεί, θα είναι αυτό που είναι τελευταίο στην κούρσα. Όπως έχουμε δει και στο εξωτερικό που έχει παίξει το ριάλιτι, είσαι εντελώς μόνος σου. Πρέπει να ξυπνήσεις, να ξεκινήσεις, να τρέξεις. Η διαμονή είναι δύσκολη, γιατί αν χάσεις τις δοκιμασίες που υπάρχουν, θα πρέπει να πείσεις κάποιον να σε φιλοξενήσει. Αλλιώς στρωματσάδα», συμπλήρωσε ο θεατρικός παραγωγός.

Το ζευγάρι αναφέρθηκε επίσης και στην επιθυμία τους να κάνουν ένα παιδί, με την Ιλάειρα να απαντά: «Στην αρχή μου έλεγε συνέχεια ο Μαυρίκιος “να κάνουμε ένα μωρό”, δεν μπορούσα να τον κρατήσω με τίποτα. Τώρα είμαι εγώ αυτή που λέει να κάνουμε ένα μωρό».

«Εγώ της είπα να κάνουμε με το που τελειώσουμε το παιχνίδι. Σου δίνω και αποκλειστικό, στο αεροπλάνο που θα γυρνάμε, στην τουαλέτα μέσα», είπε χαριτολογώντας ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Τα ζευγάρια θα κληθούν να διασχίσουν τρεις χώρες, την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα, ενώ όσοι δεν τα καταφέρνουν, θα αποχωρούν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.