Θανάσιμος κίνδυνος για την Αμαλία! (video)

0 43

Στα προηγούμενα επεισόδια του Τατουάζ είδαμε την Αμαλία να βρίσκεται στο στόχαστρο ενός άγνωστου άντρα, ο οποίος μπαίνει στο δωμάτιό της στο Ίδρυμα αποκατάστασης που νοσηλεύεται.

Την τελευταία στιγμή η Έμιλυ σώζει την άτυχη γυναίκα, η οποία βρίσκεται σε κώμα μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε με τον Τσαρλς Νίβεν, τον άντρα της Μαργκώς και του πατέρα του Τόνυ.

Η Μαργκώ φαίνεται πως βρίσκεται πίσω από την συγκεκριμένη «επίσκεψη» που είχε ως στόχο να βγάλει από τη μέση την Αμαλία, η οποία φαίνεται πως έχει υποψιαστεί τις βρώμικες δουλειές που έκανε τόσο καιρό η σκοτεινή γυναίκα πίσω από την πλάτη του Τσαρλς Νίβεν.Η Αμαλία φαίνεται πως σταδιακά βρίσκει τη μνήμη της, καθώς στο μυαλό της έρχονται οι στιγμές από το τροχαίο που είχε πριν πέσει στο κώμα.

Η Έμιλυ βρίσκεται στο πλευρό της και προσπαθεί να την βοηθήσει να επανέλθει στην πρότερη κατάστασή της, ώστε να ζήσει ξανά μία φυσιολογική ζωή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο alter-info.

Σχόλια

loading…

Περί ευθύνης:

To greek-series.com δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος, καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών.

Τα θέματα του greek-series.com είναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας.

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.