Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Χάιδω ομολογεί την αλήθεια

Η Γη της Ελιάς: Ένα μοιραίο λάθος θα είναι αρκετό, για να τιναχθούν όλα στον αέρα. Η Χάιδω μαθαίνει πως η Βασιλική είναι έγκυος και πως ετοιμάζεται να παντρευτεί τον γιο της μακριά από την γη της ελιάς, στην Αθήνα. Ο Λυκούργος, μη μπορώντας να αντέξει αυτό το φορτίο, της ομολογεί την αλήθεια, με την Χάιδω να ετοιμάζεται να παντρέψει το παιδί της.

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω ομολογεί την αλήθεια

Η χαρά της είναι μεγάλη, αφενός γιατί θα αποκτήσει ένα εγγονάκι κι αφετέρου, διότι η βεντέτα ανάμεσα σε Καπερνάρους και Στεφανέους θα σβήσει με έναν γάμο, μέσα από μία όμορφη ένωση δύο νέων.

Η Βασιλική χαίρεται που η Χάιδω την αποδέχτηκε και οι δυο τους κάνουν μία μεγάλη συζήτηση. Η Χάιδω στέκεται δίπλα της και την βοηθάει διαρκώς με την εγκυμοσύνη της. Όλα αυτά, μέχρι να επιστρέψει στη Μάνη…

Μία τυχαία συνάντηση θα είναι αρκετή. Ο Στάθης και η Αρετή περπατούν στα στενά της Αρεόπολης, όταν πέφτουν τυχαίως πάνω στην Χάιδω. Εκείνη, αντί να τους αποφύγει (όπως κάνει τελευταία), τους πιάνει τη συζήτηση.

Ο Στάθης και η Αρετή την βρίζουν, με την Χάιδω να λυγίζει. Δεν αντέχει αυτή τη συμπεριφορά, δεν αντέχει να είναι εχθροί από τη στιγμή που τα παιδιά τους έχουν παντρευτεί και περιμένουν ένα παιδί.

Σύμφωνα με το TV O’Clock, η Χάιδω ξεσπά στην γη της ελιάς και φωνάζει πως η Βασιλική είναι έγκυος! Η Αρετή και ο Στάθης είναι σοκαρισμένοι. Η Χάιδω δεν τους αποκαλύπτει πως είναι έγκυος από τον Φίλιππο, απλώς τους αναφέρει πως περιμένει παιδί και είναι εκτός Μάνης.

Η Αρετή εκνευρίζεται, δεν την πιστεύει και της επιτίθεται. Ένας μεγάλος καυγάς ξεκινάει…

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.