Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Χάιδω ανακαλύπτει πως ο άντρας της είχε ερωμένη

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Μία αναζήτηση σε ξένα έγγραφα θα είναι αρκετή για να φέρει την μεγάλη καταστροφή. Η Χάιδω ανακαλύπτει πως ο άντρας της είχε ερωμένη στην γη της ελιάς και την αναζητά με κάθε τρόπο.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω ανακαλύπτει πως ο άντρας της είχε ερωμένη

Είναι πεπεισμένη πως η γυναίκα αυτή είναι από τη Μάνη. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να τη γνωρίζει και να μην έχει πέσει στην αντίληψή της. Στο μεταξύ, ο Νικόλας κατηγορείται για τον θάνατο της Στέλλας, χωρίς να κλείνει ο φάκελος.

Η ερωμένη του Πέτρου δείχνει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Αν κρύβεται εκείνη πίσω από την στυγερή αυτή δολοφονία; Η Χάιδω ξεκινάει τις έρευνες και ξεσπάει στα λάθος πρόσωπα.

Στο πλευρό της ηρωίδας θα είναι ο Λυκούργος. Θα της συμπαρασταθεί, με τους δύο να έρχονται ακόμη πιο κοντά. Άλλωστε, την Χάιδω τώρα δεν την κρατάει τίποτα. Ο σύζυγός της δεν ήταν πιστός και σωστός απέναντί της.

Η πρωταγωνίστρια αρχίζει να ερευνά μόνη της την υπόθεση, πηγαίνοντας κόντρα στις συμβουλές του αστυνόμου Κουράκου. Είναι πεπεισμένη πως κάτι πολύ σκοτεινό κρύβεται πίσω από αυτή την παράνοια.

Ο Πότης δείχνει να γνωρίζει ορισμένα πράγματα. Η ένταση δε θα αργήσει να ξεσπάσει μεταξύ των δύο. Σε παράκρουση η Χάιδω, θα απαιτήσει να μάθει τα πάντα για την ερωμένη του άντρα της, στην γη της ελιάς. Όσο επίπονο κι αν είναι αυτό…

Την ίδια στιγμή, εκτός από το παρελθόν της Χάιδως, επιστρέφει και το παρελθόν του Λυκούργου. Η κόρη του η Ισμήνη φέρνει φουρτούνες από την Γερμανία…

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.