Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η υποκρισία του Αλέξη στην κηδεία τραβάει τα βλέμματα!

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο νεαρός πρωταγωνιστής βυθίζεται στην απέραντη θλίψη, κλαίγοντας με λυγμούς για την μεγάλη αυτή απώλεια. Ο Αλέξης δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας στην κηδεία του αδελφού του, τραβώντας την προσοχή όλων τον παρευρισκόμενων.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η υποκρισία του Αλέξη στην κηδεία τραβάει τα βλέμματα!

Μπορεί να γνωρίζονταν λίγο καιρό, όμως είχαν δεθεί πραγματικά. Παρόλο που η Μαργαρίτα του απαγόρευσε να πάει στη Θεσσαλονίκη, ο Αλέξης πήρε την μεγάλη απόφαση να ταξιδέψει μόνος του, κρυφά από όλους. Φτάνοντας στη Θεσσαλονίκη ντυμένος στα μαύρα, έρχεται αντιμέτωπος με την Μυρτάλη Βρεττάκου! Ο μεγάλος του έρωτας, η γυναίκα που αγάπησε όσο καμία, στέκεται απέναντί του και τον κοιτάζει με μίσος.

Η Μυρτάλη είναι πεπεισμένη πως ο Αλέξης ευθύνεται για τον θάνατο του αγαπημένου της. Στόχος της από εδώ και στο εξής θα είναι, όχι απλώς να το αποδείξει, αλλά και να εκδικηθεί, κάνοντάς τον να πονέσει. Ο Αλέξης αισθάνεται περίεργα στην κηδεία, με αποτέλεσμα οι κινήσεις του να γίνονται αντιληπτές από την οικογένεια του Νικήτα. Ο ίδιος βυθίζεται στις εμμονές του και έχει ένα ηχηρό ξέσπασμα, με την Μυρτάλη να μη πιστεύει καθόλου όσα βλέπει. Θεωρεί πως όλο αυτό αποτελεί ένα ρεσιτάλ ερμηνείας, με στόχο να ρίξει στάχτη στα μάτια όλων.

Τί συμβαίνει, όμως, πραγματικά στο κεφάλι του Αλέξη και τί σκέφτεται τη στιγμή που βλέπει τον αδελφό του νεκρό; Η μέρα της φρικτής αυτής δολοφονίας, ζωντανεύει ξανά στο μυαλό του, προκαλώντας μία σειρά από αλλεπάλληλες συγκινήσεις και φρίκες.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.