Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Τζένη προκαλεί πανικό στον Νικήτα

Ήλιος Spoiler: Η καθημερινή σειρά του ANT1, Ήλιος επέστρεψε στους δέκτες μας για δεύτερη σεζόν με τις εξελίξεις και τις ανατροπές να είναι πολλές.

Ήλιος Spoiler: Η Τζένη προκαλεί πανικό στον Νικήτα

Μια νέα γυναίκα θα δούμε στα επεισόδια του δεύτερου κύκλου ή οποία θα εμπλακεί στην σχέση του Νικήτα και της Λήδας. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ήλιος την είσοδο της θα κάνει η Αθηνά Καραγιώτη υποδυόμενη την Τζένη την πρώην γυναίκα του Νικήτα.

Μετά την επιστροφή του Νικήτα στην Καβάλα ακολουθεί μια ακόμα επιστροφή. Η πρώην σύζυγος του Νικήτα, η Τζένη επιστρέφει. Το ζευγάρι χώρισε, χωρίς να πάρει ποτέ διαζύγιο.

Τώρα, η ηρωίδα αυτή επιστρέφει, φέρνοντας πολλά μυστικά του Νικήτα στην επιφάνεια. Το παρελθόν χτυπά την πόρτα και δε θα είναι για καλό. Η Λήδα θα ταραχτεί αρκετά και η σχέση τους θα περάσει από σαράντα κύματα. Η ίδια συναντιέται με τον Νικήτα και τον απειλεί λέγοντάς του ότι αν δεν τις δώσει τα χρήματα που του ζήτησε θα πει σε όλους πως είναι ζωντανός.

Μια έντονη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ήλιος με την Τζένη και τον Νικήτα να έρχονται αντιμέτωποι μετά από καιρό.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.