Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η συνέχεια του Αστέρη μετά την αποφυλάκιση!

Σασμός Spoiler: Το δικαστήριο παίρνει την απόφασή του, με τον κατηγορούμενο να αθωώνεται, για το έγκλημα που εν τέλει δεν έκανε ποτέ. Ο Αστέρης περνά πολύ δύσκολα στο χωριό, ύστερα από την αποφυλάκισή του.

Σασμός Spoiler: Η συνέχεια του Αστέρη μετά την αποφυλάκιση!

Η Σεμίνα ομολογεί πως ο Πέτρος πέθανε μόνος του, πάνω στη συμπλοκή. Όπλισε πρώτος απέναντι στον Αστέρη, με αποτέλεσμα ο Σταματάκης να αναζητά τρόπους, για να αμυνθεί.

Οι ένορκοι ακούν με προσοχή τη Σεμίνα και την περνούν από τις απαραίτητες εξετάσεις και έρευνες, προκειμένου να εξακριβωθεί ότι ήταν παρούσα την ημέρα του φρικτού φονικού που συγκλόνισε την Κρήτη. Ο Αστέρης επιστρέφει στο χωριό, καταρρακωμένος. Τα πρώτα περίεργα βλέμματα απέναντί του, είναι γεγονός. Η Καλλιόπη στέκεται βράχος δίπλα του και δεν αφήνει κανέναν να τον βλάψει. Κάνει τα πάντα για να τον προστατεύσει, για να τον βλέπει καλά.

Οι μέρες περνούν και ο Αστέρης αισθάνεται τεράστια αμηχανία. Γνωρίζει πολύ καλά πως κάποιοι τον θεωρούν φονιά, άλλοι αθώο. Όλοι είναι διχασμένοι στην Κρήτη και ο Αστέρης επηρεάζεται σημαντικά, τόσο από τα σχόλια που ακούει, όσο και από την απουσία της αγαπημένης του από το νησί.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.