Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Ρωσία προμηθεύει τιτάνιο τις ΗΠΑ: Όταν είναι πολύ το χρήμα όμως τα βρίσκουν…

Του κόσμου τα παράξενα έλεγε ένα παλαιό άσμα… και φαίνεται να επιβεβαιώνεται. Η αμερικανική Boeing υπέγραψε συμφωνία με την ρωσική VSMPO-AVISMA για την προμήθεια τιτανίου, ενός κρίσιμου για την αεροναυπηγική βιομηχανία μετάλλου. Πάντως η συμφωνία δεν αποτελεί κεραυνό εν αιθρία καθώς οι δύο όμιλοι ήδη συνεργάζονται.

Η συμφωνία προβλέπει ενίσχυση της συνεργασία στην κοινή τους μονάδα Ural Boeing Manufacturing στα Ουράλια, την επιπλέον χρηματοδότηση τεχνολογιών για την βελτίωση της εξόρυξης και επεξεργασίας του τιτανίου και των κραμάτων αυτού και την προσπάθεια παραγωγής από την ρωσική εταιρεία όχι απλώς μεταλλεύματος αλλά απαρτίων κατασκευασμένων από τιτάνιο για τα αεροσκάφη της Boeing.

“H σύναψη της συμφωνίας ενισχύει την θέση της εταιρείας μας ως αξιόπιστου εταίρου της Boeing για τα επόμενα χρόνια και δείχνει εμπιστοσύνη στα προϊόντα τιτανίου που παράγουμε και αναγνώριση της υψηλής τους ποιότητας”, ανέφερε ο γενικός διευθυντής της VSMPO-AVISMA. “Η σταθερή μακροχρόνια σχέση μας με την Boeing μας επιτρέπει να εστιαζόμαστε στην επέκταση του προγράμματος επενδύσεων και στην ανάπτυξη της παραγωγικής μας ικανότητας”, κατέληξε

“Η VSMPO-AVISMA αποτελεί αξιόπιστο και πολύτιμο συνεργάτη μας εδώ και 25 χρόνια”, δήλωσε από την πλευρά του κορυφαίο στέλεχος του αμερικανικού ομίλου. “Σήμερα κάνουμε ένα ακόμα βήμα προς ενίσχυση της αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας μας”, ανέφερε. Η VSMPO-AVISMA είναι ο βασικός προμηθευτής τιτανίου της Boeing που χρησιμοποιεί το μέταλλο στην κατασκευή των αεροσκαφών της 737, 767, 787, 777 και 777X.

As a leading global aerospace company, Boeing develops, manufactures and services commercial airplanes, defense products and space systems for customers in more than 150 countries. The company leverages the talents of a global supplier base to advance economic opportunity, sustainability and community impact. Boeing’s diverse team is committed to innovating for the future and living the company’s core values of safety, quality and integrity. Learn more at www.boeing.ru.

defence-point.gr

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.