Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Ρωσία ισχυρίζεται ότι έχει απόρρητα έγγραφα σχετικά με την επίθεση της Ουκρανίας στο Donbass

Ο στρατός της Ρωσικής Ομοσπονδίας έλαβε απόρρητα έγγραφα σχετικά με την επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο Donbass.

Απόρρητα έγγραφα της διοίκησης της Εθνοφρουράς της Ουκρανίας με ημερομηνία 22 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους έπεσαν στα χέρια των ρωσικών δυνάμεων ασφαλείας, σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Ο στρατός της Ρωσικής Ομοσπονδίας απέκτησε μυστικά έγγραφα, για την επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο Ντονμπάς. Ο στρατός της Ρωσικής Ομοσπονδίας απέκτησε μυστικά έγγραφα, για την σχεδιαζόμενη επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο Donbass λίγο πριν κινηθεί η Ρωσία.

«Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έλαβε απόρρητα έγγραφα από τη διοίκηση της ουκρανικής Εθνικής Φρουράς, που επιβεβαιώνουν την προετοιμασία μιας επιθετικής επιχείρησης των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας στο Ντονμπάς τον Μάρτιο του 2022. Είχε προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί η εκπαίδευση του προσωπικού για αυτή την επιχείρηση έως τις 28 Φεβρουαρίου», δήλωσε ο Igor Konashenkov, επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.