Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Ράινα είναι το καρφί του Κουράκου – Πως θα αντιδράσει ο Δημοσθένης;

Το αφεντικό του μαγαζιού συνεργάζεται με τον Δημοσθένη και τον Κωνσταντίνο. Είναι ο άνθρωπος που εκτελεί τις βρώμικες οδηγίες των από πάνω του. Αξίζει να σημειωθεί ότι κανείς δεν γνωρίζει το πραγματικό όνομα του Αφεντικού και υπάρχει ένας σημαντικός λόγος που θα τον μάθουμε αργότερα.

Η είσοδος της Ράινας στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, έχει ταράξει τα νερά και η ηρωίδα θα μας απασχολήσει αρκετά και στο μέλλον της σειράς. Η Ράινα είναι μια γυναίκα δυναμική και σκληρή εάν χρειαστεί να τα βάλει με κάποιον. Μπήκε δυναμικά στην σειρά και δουλεύει στο στριπτιτζάδικο Πως θα εξελιχθεί ο ρόλος της;

Η νεαρή κοπέλα λοιπόν μπορεί να είναι μια καλή επένδυση για το στριπτιτζάδικο αφού αρέσει στους πελάτες και βγάζει αρκετά χρήματα για το αφεντικό αλλά είναι και το καρφί του Κουράκου που θέλει να βάλει στο χέρι το κύκλωμα, με τις πληροφορίες που του δίνει. Το αφεντικό θα μάθει ότι είναι καρφί της αστυνομίας και φυσικά ο Δημοσθένης θα ενημερωθεί γι΄ όλο αυτό.

Αρχικά δεν θα την σκοτώσουν αλλά θα την χρησιμοποιήσουν για να δίνει λάθος πληροφορίες στην αστυνομία, με αποτέλεσμα να χαλάσει το σχέδιο του Κουράκου. Στην συνέχεια όμως ο Δημοσθένης θα δώσει την εντολή για να δολοφονήσουν την Ράινα.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) στο σχετικό άρθρο του penalty.gr

Ακολουθήστε τo Penalty.gr στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν!

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.