Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Η πρόταση γάμου και η νέα συμφωνία!

Τι θα δούμε σήμερα στην αγαπημένη μας καθημερινή σειρά του ANT1 TV ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική τηλεόραση. Σας έχουμε έτοιμο το αγαπημένο σας Spoiler.

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν με επιτυχία για δεύτερη χρονιά και οι ανατροπές που αναμένονται στη συνέχεια είναι πολλές και αφορούν όλα τα πρόσωπα του Διαφανίου. Σύμφωνα με τα Spoilers που κυκλοφορούν κανένας δεν θα μείνει ανεπηρέαστος από τις συνταρακτικές αποκαλύψεις.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Η Δρόσω και ο Κωνσταντής είναι αποφασισμένοι να ξεπεράσουν τα εμπόδια στη σχέση τους, αλλά ο Τάκης δεν μπορεί να δεχτεί πως η Δρόσω θα τον αφήσει για άλλον άντρα.

Η Ασημίνα καταλαβαίνει πως ο Νικηφόρος δεν έχει σκοπό να της δώσει το παιδί αν τον αφήσει. Ο Άγγελος έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον Κυπραίο και τον πατέρα του. Μαζί με το Νέστορα, βρίσκουν τον Ματθαίο για να επιβεβαιώσουν τις υποψίες της αστυνομίας.

Ο Βόσκαρης κάνει πρόταση γάμου στη Σοφούλα, παρά τις αντιρρήσεις των γονιών της. Η Δρόσω θα βρεθεί με τον Δούκα και τη Μυρσίνη. Θα μπουν νέοι κανόνες στη συμφωνία τους ή θα τιναχτεί στον αέρα;

Η Ελένη με τον Λάμπρο ετοιμάζονται για την καταγγελία, μαζί με τις άλλες γυναίκες, ενώ μια αναπάντεχη επίσκεψη στο Διαφάνι θα αναστατώσει τον Μελέτη και την Πηνελόπη…

Τι θα δούμε όλη την εβδομάδα

Η εξαφάνιση της Ασημίνας θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των χωρικών στο Διαφάνι στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας στις «Άγριες Μέλισσες».

Οι αποκαλύψεις γύρω από τη βιολογική μητέρα του μικρού Σέργιου οδηγούν την Ασημίνα σε ακραίες αποφάσεις. Τόσο εκείνη όσο και το παιδί εξαφανίζονται, με το σπίτι των Σεβαστών να αναζητεί εναγωνίως τα ίχνη τους στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Την ίδια ώρα ο Μπάμπης είναι από τους λίγους στο Διαφάνι που γνωρίζει την κρυψώνα της Ασημίνας και του μικρού Σέργιου. Έτσι, ο γιος του Κυριάκου βρίσκει καταφύγιο στην Ασημίνα, η οποία είναι αποφασισμένη να χαράξει μια νέα ζωή με τον γιο της, στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ο Νικηφόρος απειλεί με όπλο τον Μπάμπη στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο Νικηφόρος απειλεί με όπλο τον Μπάμπη

Η Ουρανία και ο Κυριάκος είναι σίγουροι πως ο Μπάμπης βοήθησε την Ασημίνα και προσπαθούν να τον πείσουν να μιλήσει. Την ίδια προσπάθεια θα κάνει και ο Νικηφόρος, χρησιμοποιώντας όμως επικίνδυνες μεθόδους στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Κάπως έτσι, ο Νικηφόρος δίνει τελεσίγραφο στην Ασημίνα, μέσω του Μπάμπη, να επιστρέψει στο σπίτι των Σεβαστών. Την ίδια ώρα, ενημερώνει την αστυνομία για την εμπλοκή του και ο Μπάμπης συλλαμβάνεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Θα μπορέσει να κρατήσει μυστική την κρυψώνα της Ασημίνας μέχρι τέλους;

Happy end για Μιλτιάδη και Βιολέτα

Το ζευγάρι Μιλτιάδης Βιολέτα που έχει περάσει μέσα από τόσες δυσκολίες θα έχει καλό τέλος. Θα παντρευτούν.  Θα περάσουν μία φάση χωρισμού, αλλά στο τέλος όλα θα πάνε καλά».  

Ο Aναστάσης Ροϊλός απάντησε αν χωρίζουν, τελικά, Νικηφόρος και Ασημίνα

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός του δημοφιλούς σίριαλ, μιλώντας στην εκπομπή «Love It» του ΣΚΑΪ, είπε: «Ο Νικηφόρος κατά βάση είναι ένας καλός χαρακτήρας, έχει έναν καλό πυρήνα. Ας μην ξεχνάμε και σε ποια οικογένεια ανήκει. Αν βλέπαμε μόνο μια πλευρά του δεν θα είχε νόημα. Δε ξέρω αν θα χωρίσει με την Ασημίνα. Αυτό που ξέρω είναι ότι την αγαπάει πάρα πολύ και η αγάπη πιστεύω όλα τα κερδίζει».

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι είχε περάσει από κάστινγκ και για άλλους ρόλους της σειράς: «Είχα περάσει κάστινγκ και για άλλους ρόλους, αλλά ουσιαστικά θέλανε να με γνωρίσουν και να φτιάξουν την παλέτα.
Τον ”Νικηφόρο” τον έπιασα στα χέρια μου στο τρίτο κάστινγκ και είπα ότι αυτός μου ταιριάζει περισσότερο και αυτό μου είπαν και οι συντελεστές».

Τελικά θα υπάρξει τρίτη σεζόν;

Η απόφαση για το αν οι Άγριες Μέλισσες συνεχιστούν και τρίτη σεζόν θα παρθεί τέλος Ιανουαρίου, αλλά μπορεί να πάει και την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Ο ΑΝΤ1 θέλει πολύ να συνεχιστεί η σειρά. Ο ενδοιασμός και οι δεύτερες σκέψεις υπάρχουν από την πλευρά των σεναριογράφων. Θέλουν να δουν ότι αυτή η σειρά αντέχει να συνεχίσει και όχι να κρεμάσει. Υπάρχουν φήμες και γράφεται ότι, αν πάει τρίτη σεζόν, θα γίνει αυτό μέχρι τον Δεκέμβριο. Αυτή η πιθανότητα δεν υπάρχει. Αν δοθεί το πράσινο φως, θα πάει μέχρι τον Ιούνιο του 2022, όλη τη σεζόν.

Αν προκύψει η τρίτη σεζόν, δεν θα δούμε όλες τις ιστορίες. Θα δούμε εμβληματικούς ρόλους να κλείνουν στις Άγριες Μέλισσες. Θα δουν οι σεναριογράφοι ποιες ιστορίες δεν τραβάνε άλλο και κάποιες θα τις κλείσουν. Θα προστεθούν νέοι ρόλοι, νέες ιστορίες

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...