Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η ξένη αστυνομική σειρά μυστηρίου «PRIVATE EYES» σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN

13 Ιουλίου κάνει πρεμιέρα στο OPEN η άκρως επιτυχημένη σειρά «PRIVATE EYES»,η οποία θα προβάλεται στις 23:30, με τους Τζέισον Πρίστλι και Σίντι Σάμπσον σε ένα δίδυμο φωτιά το οποίο έρχεται να επιλύσει τις πιο αινιγματικές και μυστηριώδεις υποθέσεις.

Η καθηλωτική σειρά του καναδικού δικτύου της Globo και της εταιρείας E-One που μεταδόθηκε σε 180 χώρες, αναλαμβάνει να τραβήξει κάθε πέπλο μυστηρίου πίσω από τις πιο αινιγματικές υποθέσεις του Τορόντο, μέσα από στοχευμένες και έξυπνες έρευνες, αλλά και τολμηρές αποστολές. Με ένα δίδυμο φιλόδοξων, όσο και διαφορετικών μεταξύ τους, ντετέκτιβ, τον Ματ και την Άντζι, η επίλυση ενός αινίγματος δεν είναι τελικά μόνο υπόθεση ευφυίας, αλλά κάτι πολύ περισσότερο.

Ο Ματ Σέιντ (Τζέισον Πρίστλι), πρώην αθλητής, θα έχει μια δεύτερη επαγγελματική ευκαιρία ως ιδιωτικός ντετέκτιβ αλλά θα αναγκαστεί να ενώσει τις δυνάμεις του με την πράκτορα, Άντζι Έβερετ (Σίντι Σάμπσον), η οποία έχει αποφασίσει να κρατήσει ψηλά τη φήμη του γραφείου ερευνών που κληρονόμησε πρόσφατα.

Ο Τζέισον Πρίστλι (Χυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς, Call me Fitz) στον πιο ώριμο ίσως ρόλο της καριέρας του, και η δυναμική Σίντι Σάμπσον (Supernatural), έχουν μία ιδιαίτερη χημεία μεταξύ τους και αναπτύσσουν μία ιδιαίτερη σχέση που εξελίσσεται καθώς οι υποθέσεις που έχουν να χειριστούν βρίσκονται πάντα στο προσκήνιο.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.