Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Η Ναυσικά θα προχωρήσει με το θέμα εξέτασης της Τζουλιάνας

8 λέξεις Spoiler: Η εμφάνιση της Μιρέλλας Κονταξή, της δεύτερης γυναίκας του πατέρα της Τζουλιάνας στη σειρά 8 Λέξεις, όπως αναφέραμε σε προηγούμενο θέμα μας, έχει αναστατώσει τη Ναυσικά η οποία δεν θέλει να ακούσει τίποτα σε ότι έχει να κάνει με την αγαπημένη της Τζουλιάνα.

8 λέξεις Spoiler: Η Ναυσικά θα προχωρήσει με το θέμα εξέτασης της Τζουλιάνας

Βέβαια η Μιρέλλα έχει εξηγήσει στη Ναυσικά ότι το παιδί της πάσχει από λευχαιμία και βρίσκεται στην αναζήτηση συμβατού δότη. Της ζητά να τη βοηθήσει αφήνοντας την να πάρει κοντά της για κάποιο διάστημα τη Τζουλιάνα προκειμένου να δει αν η μικρή μπορεί να γίνει δότρια.

Η Ναυσικά στο άκουσμα και μόνο ότι θα φύγει η Τζουλιάνα από κοντά της τη διώχνει από το σπίτι της λέγοντας της ότι δεν μπορεί να τη βοηθήσει.

Η Μιρέλλα δεν το βάζει κάτω και επισκέπτεται ξανά τη Ναυσικά εκλιπαρώντας την να τη βοηθήσει. Την ίδια στιγμή εμφανίζεται και η Τζουλιάνα η οποία γνωρίζεται με τη γυναίκα που έχει μπροστά της γεγονός που εξοργίζει αφάνταστα τη Ναυσικά.

8 λέξεις Spoiler: Η Ναυσικά θα προχωρήσει με το θέμα εξέτασης της Τζουλιάνας

Η τελευταία ωστόσο έχει αρχίσει να συμπονά τη γυναίκα – μάνα που έχει απέναντι της και παρά τους αρχικούς προβληματισμούς της αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό της Μιρέλλας προχωρώντας με το θέμα της εξέτασης της Τζουλιάνας.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

loading...