Η Μercedes παρουσίασε το νέο της αγροτικό σε παγκόσμια πρεμιέρα στην Νότια Αφρική!

0 17

Το πολυαναμενόμενο pick-up της γερμανικής φίρμας αποκαλύπτεται. Η Mercedes επέλεξε τη φημισμένη πόλη της Νοτίου Αφρικής για την παγκόσμια πρεμιέρα της X-Class που έγινε χτες, ενός οχήματος που αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών.

Δείτε το βίντεο με την παρουσίαση που έγινε χτες

Εκατοντάδες εκπρόσωποι του Τύπου από κάθε γωνιά της γης έχουν ταξιδέψει έως το Κέιπ Τάουν,
προκειμένου να δουν για πρώτη φορά από κοντά και να οδηγήσουν το premium αγροτικό της Mercedes.

Δείτε το βίντεο που τονίζει τις λεπτομερείς του τελικού παραγωγής μοντέλου της X-Class:

Η X-Class έχει παρουσιαστεί σε πρωτότυπη μορφή εδώ και μερικούς μήνες. Θα προσφέρεται με πετρελαιοκινητήρων common rail X 220 d (163 hp) και X 250 d (190 hp) και σε ορισμένες αγορές, με βενζινοκινητήρα (165 hp) σε ορισμένες αγορές. Από τα μέσα του 2018, στην κορυφή της γκάμας κινητήρων θα βρίσκεται ο πετρελαιοκινητήρας V6 (258hp).

Στην γκάμα του γερμανικού pick up θα υπάρχουν 3 εκδόσεις. Η βασική PURE για σκληρή χρήση, η έκδοση PROGRESSIVE για υψηλότερες απαιτήσεις αισθητής ποιότητας και άνεσης και η κορυφαία έκδοση POWER που στοχεύει στο αστικό περιβάλλον.

Η εικόνα του εσωτερικού της νέας X-Class ακολουθεί τα σχεδιαστικά πρότυπα των υπόλοιπων μοντέλων της Mercedes, με την οθόνη του συστήματος πολυμέσων να παραμένει στο πάνω μέρος του ταμπλό και την ποιότητα να κινείται σε premium επίπεδα.

Στο πεδίο των εκτός δρόμου δυνατοτήτων, η επιλεγόμενη τετρακίνηση 4MATIC με σχέση μετάδοσης low range και προαιρετικό μπλοκέ διαφορικό στον πίσω άξονα εγγύαται την απρόσκοπτη κίνηση σε κάθε έδαφος. Από τα μέσα του επόμενου έτους, θα διατίθεται επίσης σύστημα μόνιμης τετρακίνησης.

Επίσης, σε επίπεδο συστημάτων ασφάλειας περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ενεργή υποβοήθηση πέδησης (Active Brake Assist), υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας (Lane Keeping Assist) και υποβοήθησης σημάτων κυκλοφορίας (Traffic Sign Assist).

Το λανσάρισμα της X-Class στην ευρωπαϊκή αγορά ξεκινά το Νοέμβριο του 2017. Μέχρι τότε, απολαύστε όσα η Mercedes-Benz ετοίμασε για εμάς, με τον Volker Mornhinweg, επικεφαλής των Ελαφρών Επαγγελματικών της μάρκας, να είναι αυτός που θα αποκαλύψει επίσημα το μοντέλο και τον πρόεδρο της Daimler, Dieter Zetsche σε εμφάνιση… έκπληξη.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως η τιμή εκκίνησης της νέας Mercedes X-Class στη Γερμανία είναι 37.294 ευρώ. Συμπεριλαμβανομένου ασφαλώς του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας, που ανέρχεται στο 19%._Χ.Α.

via

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.