Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η μπλε έσπασαν κάθε ρεκόρ στο χθεσινό αγώνα- Ο Τριαντάφυλλος σε πλήρη απογοήτευση!

Δοκιμασία με έπαθλο την επικοινωνία είχε απόψε το Survivor, ένα αγώνισμα το οποίο δεν έχουμε συνηθίσει να το παρακολουθούμε στην αρχή της εβδομάδας, ωστόσο τα δεδομένα έχουν αλλάξει λόγω των μεγάλων επάθλων που έρχονται για τους παίκτες τις επόμενες ημέρες.

«Είναι μια ιδιαίτερη εβδομάδα γι αυτό και το έπαθλο επικοινωνίας γίνεται νωρίτερα», ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.

«Δεν χάνει η μπλε ομάδα με τίποτα, τα λιοντάρια θα αγριέψουν πάρα πολύ», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος. «Εμείς πάμε για τη νίκη», συμπλήρωσε ο Κόρομι.

«Θα μπω στον αγώνα, πονάω πολύ αλλά θα μπω. Αν πονάω θα βγω. Δεν μπορώ να περιμένω άλλη μια βδομάδα», δήλωσε η Καρολίνα.

«Κι εγώ πονάω και θα μπω κι αν πονάω θα βγω», είπε η Τριαντάφυλλος, την ίδια στιγμή που ο Σάκης δήλωσε ιδιαίτερα κουρασμένος.

Η Ελένη Χαμπέρη είναι η μόνη που προπορεύεται στο συγκεκριμένο έπαθλο, καθώς θα έχει την ευκαιρία να τηλεφωνήσει στην οικογένειά της.

Το επόμενο level ανήκει στη Μαριαλένα και τον Κόρο που έπαιζαν για τηλεφώνημα σε φίλους. Όλοι οι υπόλοιποι θα είχαν την ευκαιρία να δουν βίντεο από φίλους.

Με ένα 2-0 σερί ξεκίνησε η μπλε ομάδα την αναμέτρηση, με τους Κόρο και Ηλία να κερδίζουν Τριαντάφυλλο και Σάκη αντίστοιχα. Η Ελένη ήταν εκείνη που μείωσε για το 2-1 της κόκκινης ομάδας απέναντι στην Καρολίνα. Ο Ασημακόπουλος κέρδισε τον Τριαντάφυλλο για το 3-1, ενώ ο Σάκης μείωσε για το 3-2 απέναντι στον Κόρο. Η Ελένη ήταν εκείνη που έφερε τον αγώνα στα ίσια, ξανά κόντρα στην Καρολίνα.

Κόκκινη και μπλε ομάδα πήγαιναν χέρι χέρι στο σκορ, με τους Κόρο και Σάκη να παίρνουν από μία νίκη, με την Καρολίνα να βάζει μπροστά τους μπλε για το 5-4 και τον Ηλία κόντρα στον Σάκη να σημειώνει το 6-4…..

Ο Κόρομι πέτυχε το 7-4 απέναντι στον Τριαντάφυλλο και η Καρολίνα το 8-4 κόντρα στην Ελένη. Η κόκκινη ομάδα αντέδρασε για το 8-5 με τον Σάκη, ωστόσο ο Ασημακόπουλος έγραψε το 9-5 για την μπλε ομάδα, κόντρα στον Τριαντάφυλλο ο οποίος τα άκουσε από τον Σάκη. Η Καρολίνα τελείωσε το αγώνισμα πετυχαίνοντας το 10-5 απέναντι στην Ελένη.

Απογοητευμένος από την απόδοσή του εμφανίστηκε ο Τριαντάφυλλος μετά την ήττα στο αγώνισμα του Survivor με έπαθλο την επικοινωνία.

Ο Ντάφι δήλωσε ενώπιον των συμπαικτών του και του Γιώργου Λιανού ότι είναι ανάξιος και ο χειρότερος παίκτης, επειδή δεν μπόρεσε να φέρει πόντο στην ομάδα του.

Ο παρουσιαστής δεν συμφώνησε μαζί του κι ο τραγουδιστής απάντησε: «Δεν ήθελα να ακούσω πάλι ότι είμαι καραγκιόζης. Πονούσα αλλά μπήκα. Όταν φύγω πρώτα ο Θεός θα ακούσω τη γυναίκα μου και το παιδί μου».

Τοn λόγο στη συνέχεια πήρε η Καρολίνα, η οποία θέλησε να απαντήσει στον Τριαντάφυλλο για τα λόγια του: «Ανάξιος είναι αυτός που στήνει παιχνίδι και που νοθεύει, αυτός που κοροϊδεύει και πατάει επί πτωμάτων. Άξιος είναι πάντα αυτός που προσπαθεί και παίζει. Το ότι μπαίνεις και περπατάς αλλά τελειώνεις τον αγώνα σε κάνει άξιο. Ήσουν άξιος σήμερα Ντάφυ. Από εδώ και πέρα μπορεί να φύγει ο τίτλος του “καραγκιόζη” και να μείνει ο τίτλος του “άξιου”».

«Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Είμαι φορτισμένος αυτές τις μέρες, αυτό που έχω να πω είναι να απολαύσουν το έπαθλο και από εδώ και πέρα ξέρω ότι πολλές φορές θα γίνουν πάλι πράγματα, θα ακουστούν λόγια αλλά μετά από 2-3 μέρες καταλαβαίνουμε τα λάθη μας. Είναι δύσκολες οι στιγμές που ζούμε».

 

Διαβάστε περισσότερα

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.