Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Μελέκ μαθαίνει για ποιο λόγο βρίσκεται η Τσιτσέκ στη φυλακή – Δείτε Online το επεισόδιο

ΕΛΙΦ Επεισόδιο 1076, 5ος κύκλος.

ΕΛΙΦ Επεισόδιο 1076 5ος κύκλος. Η Μελέκ μαθαίνει για ποιο λόγο βρίσκεται η Τσιτσέκ στη φυλακή και νιώθει μεγάλη θλίψη. Δείτε όσα θα συμβούν στο επεισόδιο 1076 και στη συνέχεια πατήστε για να μεταφερθείτε να δείτε Online το επεισόδιο.

Επεισόδιο 1076. Η Χουμεϊρά προσπαθεί να πείσει την Ελίφ να της μιλήσει για όλα και προσπαθεί να μάθει τι ή ποιον φοβάται. Η Ελίφ της λέει πως ο Ταρίκ την έφερε στην έπαυλη αλλά δεν της λέει πως φοβάται την Κιγιμέτ γιατί την απειλεί. Η Χουμεϊρά αποφασίζει να μιλήσει με τον Ταρίκ για να αποκαλύψει τον λόγο, που τον έκανε να φέρει την Ελίφ στην έπαυλη. Ο Λεβέντ δεν θέλει η Χουμεϊρά να δει τον Ταρίκ αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να το κάνει. Η Φιντάν θέλει να διώξει από τον θάλαμο την Γκαρίς και καταστρώνει ένα σχέδιο με τον φρουρό. Προκαλούν την Γκαρίς και δημιουργείται επεισόδιο. Οι φρουροί απομακρύνουν από τον θάλαμο την Γκαρίς. Η Φιντάν απειλεί τη Μελέκ και την Τσιτσέκ. Η Μελέκ μαθαίνει για ποιο λόγο βρίσκεται η Τσιτσέκ στη φυλακή και νιώθει μεγάλη θλίψη. Ο Μαχίρ πηγαίνει στη δικηγόρο της Μελέκ για να μιλήσουν αλλά όταν εκείνη κάνει ερωτήσεις σχετικά με την Κιγιμέτ, ο Μαχίρ νιώθει άβολα και έρχεται σε δύσκολη θέση… Δείτε Online το επεισόδιο

Στα προηγούμενα επεισόδιο είδαμε πως η Ματσιντέ ζητάει από τη Χουμεϊρά να σταματήσει να ανησυχεί για εκείνη και να ασχοληθεί με το επαγγελματικό της μέλλον. Η Λεμάν έχει μια καλεσμένη και η Ζουλιντέ πρέπει να κάνει κάποιες ετοιμασίες. Ο Μαχίρ από την άλλη θέλει να σώσει τη Μελέκ χωρίς να κινδυνέψει η μητέρα του. Η Ασλί δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα λέει ο Κερέμ εναντίον της Μελέκ.

happytv.gr

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.