Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η μεγάλη εξαπάτηση του Σταύρου από τον Αστέρη!

Σασμός εξελίξεις: Η κορυφαία συνάντηση του Αστέρη και του Σταύρου δε θα αργήσει να έρθει. Οι δύο άντρες θα πέσουν τυχαία ο ένας πάνω στον άλλον. Ο Αστέρης φυσικά γνωρίζει ποιον έχει απεναντί του. Για τον Σταύρο δεν ισχύει το ίδιο, όμως Ο Αστέρης κι ο Σταύρος έρχονται κοντά, χωρίς να το γνωρίζει η Αργυρώ. Ο Σταματάκης, όμως, βάζει μπροστά το πανούργο σχέδιό του και στριμώχνει άσχημα τον νέο σύντροφο της γυναίκας της ζωής του.

Σασμός εξελίξεις: Η μεγάλη εξαπάτηση του Σταύρου από τον Αστέρη!

Ο Σταματάκης θα αποκρύψει την ταυτότητά του και θα προσπαθήσει να έρθει όσο πιο κοντά γίνεται με τον Σταύρο προκειμένου να αποσπάσει πληροφορίες για τον μικρό Πέτρο και την Αργυρώ. Ο Αστέρης θέλει να μάθει όσα περισσότερα γίνεται για τη ζωή της Αργυρώς στα Γιάννενα. Θέλει να γνωρίσει τον Σταύρο και να καταλάβει τι σόι άνθρωπος είναι. Την ίδια στιγμή που ο Σταύρος αισθάνεται ότι αποκτά έναν φίλο στην Κρήτη, ο Αστέρης προσπαθεί να τον ψαρέψει αν το παιδί είναι δικό του.

Ο Σταματάκης φέρνει σε δύσκολη θέση τον Σταύρο, ο οποίος ξέρει ποιανού είναι το παιδί αλλά δεν μπορεί να το αποκαλύψει. Ο Αστέρης κατά βάθος ελπίζει ότι ο μικρός Πέτρος είναι δικός του και θέλει με κάποιον τρόπο να το επιβεβαιώσει. Θα αργήσει, όμως, να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Πώς θα αντιδράσει ο Σταύρος όταν μάθει την πραγματική ταυτότητα του φίλου του;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.