Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Μαρίνα είπε το ΝΑΙ και βάζουν μπρος για παιδί!

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Μία δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση στο πρόγραμμα του MEGA.

Πρέπει να τα διαβάσεις

♦Ιουλία και Κουράκος χωρίζουν οριστικά!

♦Ο Στέφανος ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από 10 ετών!

Οι νέες εξελίξεις της σειράς 

Έχουμε εξελίξεις για την αγαπημένη μας σειρά “Η Γη της Ελιάς”.

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη γη της Ελιάς.

Όλους θα τους πείσει στο τέλος ο Ισίδωρος. Θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της γης της Ελιάς πως ακόμη και η Μαρίνα θα γνωρίσει το εγγονάκι του Ισίδωρου και θα αρχίσει να σκέφτεται την μητρότητα.

Η μικρή Μαρίνα άλλωστε είναι αξιολάτρευτη. Είναι μια μικρή πριγκίπισσα. Και ζητάει συνεχώς από την μητέρα της την Φανή να τους βλέπει.

Ισίδωρος και Μάνος έχουν χάσει το μυαλό τους με την μικρή. Και η Μαρίνα έχει αρχίσει να έχει περιέργεια για την εγγονή που ακούει συνεχώς καλά λόγια…

Έτσι το παίρνει απόφαση και η Μαρίνα πάει μαζί τους. Γνωρίζει την μικρή Μαρίνα και γοητεύεται από την χαριτωμενιά της μικρής.

Μάλιστα μετά από αυτή την συνάντηση ξεκινά να σκέφτεται σοβαρά την μητρότητα.

Σκέφτεται τι ωραία θα ήταν να είχαν ένα παιδάκι με τον Μάνο, που να του μοιάζει και να είναι εξίσου χαριτωμένο με την Μαρίνα…

Να λοιπόν νέες σκέψεις από την Μαρίνα, και έτοιμη να δεχτεί την πρόταση του Μάνου για να κάνουν το δικό τους παιδί και να ολοκληρωθούν σαν οικογένεια.

Έρχονται χαρές για το ζευγάρι…

Νέα εποχή ξημερώνει για Μάνο και Μαρίνα. Με τις ευλογίες του Ισίδωρου για πρώτη φορά, και μάλιστα να θέλει εγγονάκι.

Παιδιά τώρα είναι η ευκαιρία σας. Στα γρήγορα ο γάμος και βάλτε μπρος το παιδί, και ο Ισίδωρος δεν θα ξαναμίλησει ποτέ. Το κλειδί τελικά για τον Ισίδωρο ήταν η οικογένεια που δεν κατάφερε να έχει οπως ήθελε. Αλλά τώρα είναι ώρα να την αποκτήσει, και να ζήσει μια άλλη ζωή.

Την επιθυμία του να αποκτήσει παιδί ο Μάνος την είχε πει στο παρελθόν στη Μαρίνα, και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή και για την Μαρίνα, αφού βλέπει ο Ισίδωρος να έχει αλλάξει.

Τελικά η Αντιγόνη άλλαξε όλη την οικογένεια, με ένα διαφορετικό τρόπο από ότι θα περίμενε. Αλλά το παρελθόν της έφερε για πρώτη φορά χαμόγελα, και να περιμένουμε πολλες παιδικές φωνές;

Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς Γη της Ελιάς με καθημερινά Spoiler τα βρίσκεις εδώ!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr


loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.