Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Κατερίνα ορμά ερωτικά στον Φίλιππο στο κρεβάτι

Κι όμως, η φίλη της Στέλλας δεν έρχεται για καλό στη Μάνη. Η Κατερίνα, εκτός από την Χάιδω, προσπαθεί να ξεγελάσει και τον γιο της, τον Φίλιππο, στην γη της ελιάς. Είναι αποφασισμένη να κερδίσει όσα περισσότερα μπορεί από αυτή την ιστορία που έχει “πλάσει”.

Η Χάιδω βλέπει στα μάτια της Κατερίνας την κόρη της. Εκείνη δηλώνει πως είναι βαριά άρρωστη και πως χρειάζεται οικονομική βοήθεια, για να κάνει το χειρουργείο που θα της σώσει τη ζωή.

Όσο όλοι στη Μάνη συγκεντρώνουν χρήματα, εκείνη ζει τη ζωή της. Παίρνει ναρκωτικά, βγαίνει διαρκώς σε μπαράκια, γνωρίζει κόσμο, αισθάνεται ελεύθερη κι ευτυχισμένη, αγνοώντας τις συνέπειες.

Ένα βράδυ, εισβάλλει στο δωμάτιο του Φίλιππου και της Βασιλικής. Η Βασιλική απουσιάζει μαζί με το παιδί, ενώ ο Φίλιππος κοιμάται. Η Κατερίνα μπαίνει μέσα με άγριες διαθέσεις και ορμά στον Φίλιππo, σχεδόν γυμνή, στην γη της ελιάς!

Το ερωτικό της κάλεσμα σοκάρει τον πρωταγωνιστή, ο οποίος αποφασίζει να μη πει τίποτα στην Βασιλική για όσα έγιναν. Εκεί, αρχίζει να αναρωτιέται για το εάν είναι πράγματι άρρωστή, ή εάν τους κοροϊδεύει όλους..

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) στο σχετικό άρθρο του penalty.gr

Ακολουθήστε τo Penalty.gr στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν!

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.