Η καθημερινή σου ενημέρωση!

«Η Κάρολαϊν έτσι κι αλλιώς θα…»: Σάλος με τη νέα δήλωση της Λίτσας Πατέρα για τη δολοφονημένη 20χρονη των Γλυκών Νερών (Vid)

Γλυκά Νερά: Σάλος με νέα δήλωση της Λίτσας Πατέρα για τη vεκρή Κάρολαϊν. H δήλωση της αστρολόγου για τη δολοφονημένη Κάρολαϊν που προκάλεσε αντιδράσεις.

Στο περιοδικό youweekly και τη δημοσιογράφο Τζώρτζια Συρίχα μίλησε η γνωστή αστρολόγος του ΑΝΤ1, Λίτσα Πατέρα, για τις παρουσιάστριες που έχει συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για θέματα της επικαιρότητας.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Η ίδια προχώρησε σε… ανάλυση του αστρολογικού χάρτη της Κάρολαϊν, κάνοντας μία αστοχότατη δήλωση σχετικά με την πορεία που θα είχε η 20χρονη στη ζωή της. Μία δήλωση που δεν πέρασε διόλου απαρατήρητη, με την ίδια να υποστηρίζει πως η Κάρολαϊν «θα είχε τραγικό τέλος σε όποιο μέρος του κόσμου και να βρισκόταν».

«Eίδα τον χάρτη της Κάρολαϊν όπως είδα και τον χάρτη του πιλότου. Και θέλω να σου πω το εξής: Κοιτάζοντας τον χάρτη της, παρατήρησα ότι η Κάρολαϊν και σε άλλη χώρα να βρισκόταν, την ίδια κατάληξη θα είχε γιατί η Αφροδίτη της ήταν πολύ ‘χτυπημένη’. Φαινόταν πολύ έντονα ότι ο έρωτας της ζωής της θα την οδηγούσε σε ένα τραγικό τέλος», ανέφερε η αστρολόγος κάνοντας μία μάλλον άστοχη δήλωση σε μία περίοδο που ακόμα η υπόθεση είναι ανοιχτή και ο πόνος των συγγενών της 20χρονης τεράστιος.

Να σημειωθεί πως ο μοναδικός που αντέδρασε για όσα ακούστηκαν στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Not», η οποία αναπαρήγαγε το θέμα, ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας που θεώρησε πως είναι απαράδεκτο να συνδέουμε μία γυναικοκτονία με… αστρολογικούς χάρτες.

Οι περισσότεροι έχουν διαβάσει σήμερα αυτό το άρθρο

 

 

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.