Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Ιουλία ομολογεί την αλήθεια για την διαθήκη στον Ιάκωβο!

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ένας πανικός θα επικρατήσει στους Βρεττάκους, στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ο Ιάκωβος, όπως θα δούμε και στο επεισόδιο της Κυριακής, θα τρέξει να βρει τον Ισίδωρο ζητώντας τον λόγο για τον οποίο έκανε ότι έκανε. Η αδικία είναι μεγάλη και η οικογένεια έχει χωριστεί σε δυο στρατόπεδα.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Ιουλία ομολογεί την αλήθεια για την διαθήκη στον Ιάκωβο!

Η αλήθεια για την διαθήκη του Ιπποκράτη έλαμψε! Η Ιουλία δεν άντεξε και τα είπε όλα στον αδερφό της Ιάκωβο, στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς. O ήρωας θα ξεσπάσει πάρα πολύ άσχημα λέγοντας πολύ σκληρά λόγια για τον αδερφό του Ισίδωρο. Η Ιουλία προσπαθεί να τον συγκρατήσει αλλά δυστυχώς η κατάσταση είναι ανεξέλικτη.

Ο Ισίδωρος προσπαθώντας να απολογηθεί, του λέει πως ο Ιπποκράτης τους έχει κατακλέψει. Αν δεν έβρισκε μια λύση, θα μένανε χωρίς καμία περιουσία και αυτό θα ήταν καταστροφή γι΄ αυτούς. Τα αίματα θα ανάψουν μεταξύ τους και ο Ιάκωβος αυτή την φορά, δεν θα λογαριάσει κανέναν και τίποτα στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Δεν πρόκειται να αφήσει αυτή την αδικία έτσι και θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να την αποκαταστήσει.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.