Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Ιζαμπέλα “έσπασε” την σιωπή της – Η απάντηση για τα χρήματα που πήραν στο The Bachelor

Το The Bachelor 2 έχει ρίξει πια αυλαία, με τον Αλέξη Παππά να έχει διαλέξει ως εκλεκτή της καρδιάς του την Αθηνά New York, με τον ίδιο μάλιστα να βάζει τέλος στις φήμες που τους ήθελαν να έχουν κιόλας χωρίσει.

Οι επόμενες κοπέλες, ωστόσο, συνεχίζουν κανονικά την ζωή τους και φαίνεται πια να μην τους καίγεται καρφάκι για τον Αλέξη, με πρώτη πρώτη την Ιζαμπέλα, η οποία έφτασε ένα βήμα πριν τον τελικό, με την αποχώρησή της από την βίλα να ήταν άκρως θεαματική!

Η ίδια, μετά την επιστροφή της στην καθημερινότητά της, είναι αρκετά ενεργή στα social media και κάνει συχνές αναφορές στο The Bachelor. Μάλιστα, πριν μερικές ώρες, πραγματοποιήσε κι ένα Q&A στο instagram, προκειμένου να απαντήσει στις ερωτήσεις και τις απορίες των διαδικτυακών της φίλων.

Η απάντηση της Ιζαμπέλα για τα χρήματα που πήραν στο The Bachelor
Μια από αυτές λοιπόν αφορούσε τα πόσα χρήματα έλαβαν οι παίκτριες κατά την διάρκεια του ριάλιτι, με την ίδια να απαντά: «Αυτή η ερώτηση είναι απλά τραγική! Σε ρωτάω εγώ πόσα παίρνεις στην δουλειά σου; Το αν πληρωνόμασταν ή όχι είναι κάτι προσωπικό και δεν αφορά κανέναν!».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.