Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Θοδώρα ζει Εφιαλτικές στιγμές

Σασμός Spoiler: Άσχημος θα είναι ο έγγαμος βίος για την Θοδώρα, στη σειρά Σασμός, με αποτέλεσμα ο Γιώργης να εξοργίζεται. Το ζευγάρι αυτό αποφασίζει να παντρευτεί, με το γλέντι να είναι μεγάλο. Μόνο που, την ημέρα του γάμου της, η είδηση για τον θάνατο του Πετρή θα ηχήσει σαν βόμβα.

Σασμός Spoiler: Η Θοδώρα ζει Εφιαλτικές στιγμές

Η Θοδώρα θα βουλιάξει στη θλίψη. Θα θεωρήσει υπεύθυνο τον εαυτό της για το κακό που έγινε. Θα υποφέρει, μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο. Πέρα από την εμμονή της, πέρα από το μίσος της για τον Πετρή, δεν έπαψε ποτέ να είναι παράφορα ερωτευμένη μαζί του..

Ο Γιώργης εξοργίζεται με την στάση που κρατάει η Θοδώρα, στη σειρά Σασμός. Μάλιστα, δε διστάζει να πιάσει τον Παντελή, αναφέροντάς του πως θα αλλάξει τακτική με την κόρη του. Ο πόνος της Θοδώρας αποδεικνύει περίτρανα πως όλα όσα υποστήριζε για τον Πετρή, ήταν ψέματα.

Όσο περνούν οι μέρες, η κατάσταση στο σπίτι γίνεται όλο και πιο αφόρητη. Η Θοδώρα λυγίζει κάθε μέρα, ξεσπάει, κλαίει. Ο Γιώργης είναι έξαλλος μαζί της. Γίνεται σκληρός κι απότομος, της φωνάζει να συνέλθει, της φέρεται άσχημα.

Η Θοδώρα μέσα της συνειδητοποιεί την μεγάλη αλλαγή. Δεν είναι η ίδια πια. Έχει μετανιώσει, έχει αλλάξει. Σταδιακά θα αρχίσει να δέχεται αυτό που της συμβαίνει και θα αγκαλιάσει τον Γιώργη, δε θα έχει μάτια για άλλον. Εκείνος, θα μαλακώσει, θα ακούσει όσα έχει να του πει και θα την συγχωρήσει… Μία νέα ζωή αρχίζει για την Θοδώρα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.