Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Η Θεοδώρα αρραβωνιάζεται τον Γιώργο για να εκδικηθεί τον Πέτρο

Σασμός spoiler: Φαίνεται πως η Θεοδώρα θα καταφέρει αυτό που θέλει στη σειρά Σασμός, παρόλο που ο Πέτρος δε δείχνει ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Η νεαρή πρωταγωνίστρια, θα πει το μεγάλο ναι στους αρραβώνες της με τον Γιώργο και θα κοιτάξει πως να εκδικηθεί τον Πέτρο με κάθε τρόπο.

Σασμός spoiler: Η Θεοδώρα αρραβωνιάζεται τον Γιώργο για να εκδικηθεί τον Πέτρο

Μόνο που, ο έρωτάς της για τον Βρουλάκη δε θα σβήσει τόσο απλά. Ενώ ο Γιώργος ετοιμάζεται για το επόμενό τους βήμα, η Θεοδώρα κοιτάζει το μέλλον της, δίπλα στον αγαπημένο της Πέτρο.

Εκείνος, θα κάνει ξανά το βήμα, μόνο που όλα θα ανατραπούν ξανά. Η οργή της Θεοδώρας δε θα αργήσει να ξεσπάσει και -μάλιστα- με τον χειρότερο τρόπο.

Ο Πέτρος αποφασίζει να δώσει μία ακόμη ευκαιρία στην Θεοδώρα, στη σειρά Σασμός. Η πρωταγωνίστρια πετάει στα σύννεφα και αποφασίζει να κάνει στην άκρη τον Γιώργο, οριστικά.

Μόνο που ο Πέτρος δεν έχει πάρει σοβαρά τη σχέση αυτή, με αποτέλεσμα εκείνη να ενθουσιάζεται άδικα. Μάλιστα, ένας νέος έρωτας δε θα αργήσει να χτυπήσει την πόρτα του Βρουλάκη, με την Θεοδώρα να πέφτει από τα σύννεφα.

Στο μεταξύ, οι ανακρίσεις συνεχίζονται στο τμήμα του Αντώνη, για τον δολοφόνο του Στεφανή Σταματάκη. Οι ύποπτοι είναι αρκετοί. Η σχέση του Στεφανή με την Άσπα έχει γίνει γνωστή, με τα βλέμματα να στρέφονται πάνω στον Κώστα…

Έτσι, η βεντέτα για λίγο ξεχνιέται, παρόλο που η Καλλιόπη είναι αποφασισμένη να δώσει συνέχεια… Ο Πέτρος κυκλοφορεί ελεύθερος, αδιαφορώντας για τα σχόλια των κατοίκων του χωριού. Όλα αυτά, όσο ο έρωτας ανάμεσα σε Αστέρη και Αργυρώ ανθίζει.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

 

loading...