Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Η θανάσιμη απειλή και μια απρόσμενη πρόταση!

 Οι εξελίξεις στην «Αγγελική» από δω και στο εξής είναι καταιγιστικές και ραγδαίες. (ALPHA – ΔΕΥ – ΤΡΙ ΣΤΙΣ 22:00) Αλλάζει η ώρα που από αύριο, Δευτέρα, θα προβάλλεται σε νέα ώρα, στις 22:00 όπως ανακοινώθηκε.

Μπορεί ο έρωτας να νικήσει τον πόνο; Μία μητέρα αρχηγός. Τέσσερις γιοι καλά προστατευμένοι. Μία νέα γυναίκα μπαίνει στη ζωή τους, θύμα και θύτης μαζί. Οι ήρωες της «Αγγελικής» της δραματικής σειράς του «Αlpha» έρχονται αντιμέτωποι με διλήμματα, με αποκαλύψεις  που ανατρέπουν τις ζωές τους, με δύσκολες αποφάσεις

Δείτε τι θα συμβεί στο νέο επεισόδιο της δραματική σειράς ΑΓΓΕΛΙΚΗ που βλέπουμε στον ALPHA.

Η Αγγελική βοηθάει τη Δανάη να ετοιμαστεί για ένα πάρτι. Η Αθηνά καλεί τον Δημήτρη να της πει την αλήθεια για τη δολοφονία του Μακρή. Ο Νικόλας συνεχίζει την παράνομη δράση του, όταν ο Στέφανος του λέει ότι τον θέλει πίσω στην επιχείρηση.

Ο Παύλος μετά το φιάσκο με τον Σταυριανό βρίσκεται με τον Δημήτρη. Αυτός του λέει ότι ο Μιχάλης πρέπει να φύγει από τη μέση, χωρίς όμως να αντιλαμβάνεται την Ιωάννα που τους ακούει. Η Αγγελική δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Μάκη που της ζητάει να συναντηθούν. Η Ιωάννα προειδοποιεί τον Μιχάλη και τον Αποστόλη για όσα άκουσε.

Ο Μάκης ξεκινάει να συναντήσει την Αγγελική χωρίς να καταλάβει ότι κάποιος τον παρακολουθεί…

O Στέφανος κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Αγγελική!

Ο Στέφανος πιστεύει πως στο πλευρό της Τζένης θα βρει την ευτυχία που έχει τόσο πολύ ανάγκη να νιώσει μετά τον θάνατο της γυναίκας του. Κι ενώ της δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη και τη στηρίζει σε κάθε δυσκολία, η παρουσία της Αγγελικής στη ζωή του δεν του περνάει αδιάφορη καθώς, αν και αρνείται να το παραδεχθεί, η Αγγελική έχει όλα όσα ψάχνει ο Στέφανος σε μία γυναίκα.

Ωστόσο, στα επόμενα επεισόδια, η εμπιστοσύνη του προς την Τζένη θα κλονιστεί. Ο Στέφανος υποψιάζεται ότι η σύζυγος του τον απατάει και ο μοναδικός άνθρωπος που εμπιστεύεται για να το εκμυστηρευτεί είναι π Αγγελική. Μάλιστα, εκείνη, προκειμένου να μείνει μαζί του και να τον κάνει να αισθανθεί καλύτερα, χάνει ένα σημαντικό ραντεβού που έχει με τον Μάκη για την υπόθεση του Στέλιου Τολέγα. Την ίδια στιγμή, ο Νικόλας μοιάζει πια παραδομένος στην ανάγκη του να βγάλει χρήματα και πουλάει ναρκωτικά. Μάλιστα, δέχεται να δώσει και στο αγόρι με το οποίο είναι ερωτευμένη η Δανάη. Όμως, η Αγγελική ακούει τη συζήτηση του και είναι αποφασισμένη να εμποδίσει τα σχέδια του. Πράγματι, την επόμενη μέρα, καθώς ο Νικόλας πηγαίνει στο ραντεβού του με τον νεαρό, η Αστυνομία τον συλλαμβάνει.

Ο νεαρός οδηγείται στη φυλακή και η είδηση σκάει σαν βόμβα στους Αργυρούς. Ο Στέφανος για άλλη μια φορά καλείται να διαχειριστεί την κρίση, ενώ η στάση της Τζένης στο συμβάν προκαλεί ένταση μεταξύ τους. Ο ίδιος είναι καταρρακωμένος από τη σύλληψη του αδελφού του και την εμπλοκή της Δανάης, αλλά η Τζένη μοιάζει ανίκανη να μπορέσει να απαλύνει τον πόνο του. Ο Στέφανος τότε αναζητεί ξανά τη συντροφιά της Αγγελικής σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής του. Τη συναντάει, της ζητάει να του κάνει παρέα και ζητάει τη στήριξη της. Εκείνη και πάλι βρίσκει τον τρόπο να τον κάνει να ηρεμήσει, αλλά ο Στέφανος πια δεν μπορεί να αντισταθεί και για πρώτη φορά θα τον δούμε να εξομολογείται τα πραγματικά του συναισθήματα για εκείνη.

Της λέει πως είναι ερωτευμένος μαζί της, αλλά φοβόταν να το ομολογήσει. Ωστόσο, η αντίδραση της Αγγελικής δεν είναι η αναμενόμενη.

Ενώ κι εκείνη είναι ερωτευμένη μαζί του και για πρώτη φορά νιώθει έτσι για κάποιον μετά τον βιασμό της, δεν μπορεί να προχωρήσει σε σχέση με τον Στέφανο. Του ζητάει να επιστρέψει στη γυναίκα του λέγοντας του πως αν αποφάσιζαν να δώσουν μία ευκαιρία στη σχέση τους θα πλήγωναν όσους αγαπούν.

Παρά τα συναισθήματα του, ο Στέφανος αποφασίζει να ακολουθήσει τη συμβουλή της, αν και πολύ σύντομα και οι δύο θα καταλάβουν ότι δεν μπορούν ο ένας μακριά από τον άλλο.

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...