Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Η θέση του Σαραντόπουλου στη χούντα

Άγριες Μέλισσες γ κύκλος: Ένας χαρακτήρας που δίχασε αρκετά τους τηλεθεατές. Κάποιοι τον λάτρεψαν, ενώ άλλοι τον ήθελαν μακριά από το Διαφάνι. Ο Σαραντόπουλος, μπορεί να έφυγε ηττημένος από την Ουρανία, ετοιμάζεται, όμως για τη μεγάλη του επιστροφή στις Άγριες Μέλισσες, σε μια εποχή όπου η Χούντα έχει αλλάξει τα πάντα.

Άγριες Μέλισσες γ κύκλος: Η θέση του Σαραντόπουλου στη χούντα

Στο τελευταίο επεισόδιο, η Ουρανία αποφάσισε να κόψει κάθε συνεργασία μαζί του, διώχνοντας από τη ζωή της τον γοητευτικό αυτόν κύριο. Με μεγάλο πόνο και θλίψη, επέλεξε να μη καταστρέψει τον γάμο της, αλλά την καριέρα της. Ο Άλκης το δέχτηκε και το σεβάστηκε, όμως δε θα το αφήσει έτσι απλά. Τί θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς;

Ο Άλκης Σαραντόπουλος επιστρέφει στον τρίτο κύκλο. Όπως δήλωσε ο ηθοποιός Δημήτρης Πλειώνης, ο χαρακτήρας αυτός έχει μάθει να ρισκάρει και να παίρνει αυτό που θέλει. Ο ίδιος δε γνωρίζει εάν ο Σαραντόπουλος θα σταθεί η υπέρ της χούντας ή όχι, το μόνο σίγουρο είναι πως η ζωή του θα αλλάξει ριζικά. Άλλωστε, η νέα αυτή πολιτική κατάσταση, θα τους επηρεάσει όλους στο Διαφάνι.

Η Ουρανία θα διχαστεί ξανά. Δεν έχουν οι λογαριασμοί ανάμεσα σε εκείνη και τον εργοδότη της. Θα υπάρξουν κι άλλες επαγγελματικές συναντήσεις, οι οποίες θα φέρουν μεγάλη αμηχανία. Η Ουρανία είχε εντυπωσιαστεί από όσα της προσέφερε ο Σαραντόπουλος κι αυτό ήταν κάτι που δεν έμεινε κρυφό.

Η Χούντα αλλάζει για πάντα τις Άγριες Μέλισσες και ο Σαραντόπουλος επιστρέφει σε μια εποχή πολύ δύσκολη και για τον ίδιο. Θα λυγίσει η Ουρανία ή θα τον διώξει για δεύτερη φορά; Όπως και να έχει, ο Άλκης Σαραντόπουλος φαίνεται αποφασισμένος να την διεκδικήσει μέχρι τέλους.

loading...