Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η ηθοποιός που θα παίξει την πρώην σύζυγο του Νικήτα

Ήλιος spoiler: Οι εξελίξεις δε σταματούν στα νέα επεισόδια. Ο Νικήτας θα βρεθεί ξανά στο επίκεντρο, με την πρώην του να του χτυπάει ξανά την πόρτα, στη σειρά Ήλιος. Ένα γεγονός που θα προβληματίσει αρκετά τη Λήδα και θα φέρει την ρήξη στη σχέση τους. Η πρώην σύντροφος και σύζυγος του Νικήτα επιστρέφει και φέρνει την μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση.

Ήλιος spoiler: Η ηθοποιός που θα παίξει την πρώην σύζυγο του Νικήτα

Το ζευγάρι κρέμεται από μία κλωστή. Ο θάνατος του Φίλιππου και τα γεγονότα αυτά στην Καβάλα επηρέασαν σημαντικά τους πρωταγωνιστές. Τίποτα δεν είναι το ίδιο για εκείνους. Ο Νικήτας βάζει σε κίνδυνο την ελευθερία του, πηγαίνοντας στην Καβάλα για να δει τη Λήδα. Η περιπέτεια για τον ίδιο ξεκινάει ξανά. Νέα πρόσωπα έρχονται στη σειρά για να δώσουν τη χαριστική τους βολή.

Κανείς δε γνώριζε πως ο Νικήτας ήταν παντρεμένος. Με την σύντροφό του αποφάσισαν να χωρίσουν, χωρίς, όμως, να πάρουν διαζύγιο. Εκείνη έφυγε μακριά, αφήνοντας τον ήρωα πίσω και μόνο. Τώρα είναι που μετά από αρκετά χρόνια επιστρέφει, κυνηγώντας τον ξανά. Το παρελθόν θα χτυπήσει την πόρτα σε πολλούς πρωταγωνιστές.

Τόσο στον Νικήτα, όσο και στην Αλίκη. Η Λήδα, μόλις μάθει πως ο Νικήτας συναντήθηκε με την πρώην σύζυγό του, θα εξοργιστεί στη σειρά Ήλιος. Άλλωστε, χωρίς να έχει βγει το διαζύγιο, η σχέση τους -θεωρητικά- είναι παράνομη. Η Λήδα θα του ζητήσει εξηγήσεις, με τον Νικήτα να παγώνει. Πώς θα της αποκαλύψει την αλήθεια για το παρελθόν του;

Σύμφωνα με το MYtv, την σύζυγο του πρωταγωνιστή θα υποδυθεί η Αθηνά Καραγιώτη. Τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά, με το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου να προβάλλεται στις 13 Σεπτεμβρίου.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.