Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Η εξομολόγηση του Ντίνου, και η επίθεση του Μάρκο!

Τι θα δούμε σήμερα στην αγαπημένη σας καθημερινή σειρά του Αντένα Ήλιος, που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική τηλεόραση. Στα επόμενα επεισόδια, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και θα καθηλώσουν. Τι θα δούμε; Σας έχουμε έτοιμο το αγαπημένο σας Spoiler.

Είναι δραματική σειρά με καθημερινούς ανθρώπους, στην οποία σε πρώτο πλάνο είναι η αγάπη, οι σχέσεις, τα μυστικά που έχουν κρατηθεί στη λήθη και έρχονται ξανά στο προσκήνιο με δραματικά και κωμικά στοιχεία, όπως ακριβώς συμβαίνει και στη ζωή.

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο σημερινό επεισόδιο

Ο Ντίνος εξομολογείται στη Λένα την αλήθεια για την δήθεν σχέση του με την Εύα. Η  Λένα με τη σειρά της το λέει στον Πέτρο που αρχίζει πλέον να ανησυχεί σοβαρά για την αδελφή του.  Ο Δημήτρης είναι σοκαρισμένος με την τροπή που πήρε η επίθεση του Στέλιου προς τον Γιάννη…


Οι τύψεις του που σκότωσε άνθρωπο – ακόμη και προσπαθώντας να σώσει κάποιον άλλο – δεν τον αφήνουν να ησυχάσει. Ταυτόχρονα, του δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά για το τι πραγματικά κρύβεται πίσω απ’ αυτήν την ιστορία, ενώ η Λήδα του αποκαλύπτει κάτι που έπεσε στην αντίληψή της και καταλαβαίνει ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Ο Χρήστος προσπαθεί να εντοπίσει την Μυρτώ, ενώ ζητάει από τον Δήμο να του πει όλη την αλήθεια για το τι συνέβη… Ο Μάρκος κερδίζει όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη της Αλεξάνδρας, ενώ ήδη παρακολουθεί τις κινήσεις της στον υπολογιστή της. Η Αλεξάνδρα είναι έξαλλη με τη Λήδα που είπε την αλήθεια στον Φίλιππο.

Ο Φίλιππος θορυβείται όταν μαθαίνει από τον Πέτρο πως η Εύα δεν είναι με τον Ντίνο, αλλά βλέπει κάποιον πολύ μεγαλύτερό της. Η Αλίκη και ο Φίλιππος αποφασίζουν να πάρουν δραστικά μέτρα, πράγμα που εξαγριώνει τον Μάρκο, ο οποίος επιτίθεται ξανά στην Αλίκη…
.

Τι περιμένουμε να δούμε αυτή την βδομάδα

Οι δύο γονείς προσπαθούν να δώσουν στην κόρη τους να καταλάβει πως η σχέση αυτή είναι λάθος. Εκείνη, αν και στην αρχή αντιδρά, στην πορεία υποκρίνεται την υπάκουη. Όμως, ο έρωτάς της για τον Μάρκο είναι τόσο δυνατός, που λίγο μετά επικοινωνεί μαζί του. Τότε οι δυο τους καταστρώνουν ένα επικίνδυνο σχέδιο ώστε να καταφέρουν να συναντηθούν. Λίγο αργότερα, ο Μάρκος, κυριευμένος όσο Ποτέ από την εμμονή που έχει για την Αλίκη, αποφασίζει να την τρομοκρατήσει ξανά. Το σχέδιό του ολοκληρώνεται με επιτυχία μιας και η γυναίκα βρίσκει μια πειραγμένη φωτογραφία της και πανικοβάλλεται. Αμέσως το αναφέρει στον Φίλιππο και μαζί ενημερώνουν τον Δημήτρη.

Όλοι τους είναι βέβαιοι πως πίσω από αυτό κρύβεται ο παραλίγο βιαστής της. Από την άλλη, ο Μάρκος είναι βέβαιος πια πως μπορεί να χειραγωγήσει την Εύα. Έτσι, θέλοντας να κλέψει τα χρήματα της Αλεξάνδρας, ζητάει από την κοπέλα μια χάρη. Αυτή δεν είναι άλλη από το να ζητήσει από τη γιαγιά της να πάει για λίγες μέρες να μείνει στο σπίτι της. Η Αλεξάνδρα δέχεται με χαρά να φιλοξενήσει την εγγονή της και η αντίστροφη μέτρηση για να υλοποιηθεί το ύπουλο σχέδιο του Μάρκου ξεκινά! Την επόμενη μέρα, ο τελευταίος καταφέρνει και κλέβει από τον τραπεζικό λογαριασμό της Αλεξάνδρας όλα της τα χρήματα.

Όταν εκείνη συνειδητοποιεί πως κάποιος έκλεψε τους κωδικούς της και άδειασε τον τραπεζικό της λογαριασμό, σαστίζει! Η γυναίκα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μιας και αισθάνεται πως η ζωή της καταστράφηκε. Η ίδια δεν χάνει χρόνο και αμέσως καταγγέλλει την κλοπή στην Αστυνομία. Τότε ο Δημήτρης υποψιάζεται πως πίσω από αυτή την ενέργεια κρύβεται κάποιος υπάλληλος από την εταιρεία της. Για το γεγονός αυτό ενημερώνεται και ο Φίλιππος και συμπαραστέκεται στη μητέρα του, η οποία είναι ψυχολογικά καταρρακωμένη. Την ίδια ώρα, ο Μάρκος συνεχίζει να βαδίζει βάσει του σχεδίου του και συναντάει την Εύα. Τότε της λέει πως σε λίγες μέρες θα το σκάσουν μαζί. 

Γιώργος Καραμίχος: Το spoiler που έδωσε για τον «Ήλιο»

Ο έρωτας με την Αλίκη θα εξελιχθεί, ενώ ο Μάρκος θα της επιτεθεί ξανά.

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...