Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η ΕΛΛΑΔΑ της παρακμής !! Τα περηφάνια γηρατειά και ο σταυρός τους!! Δείτε τι γίνεται με τα ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑ

Η ΕΛΛΑΔΑ της παρακμής !! Τα περηφάνια γηρατειά και ο σταυρός τους!! Δείτε τι γίνεται με τα ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (efka.gov.gr) – ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr) ΝΕΑ – Τι ισχύει!

NEWS: Το Υπουργείο Οικονομικών και ΑΑΔΕ (www.aade.gr), συνεχίζουν να ταλαιπωρούν της χιλιάδες συνταξιούχων που είχαν την ατυχία να τους καταβληθούν τα αναδρομικά ποσά των συντάξεων τους σε μεταγενέστερο χρόνο από την ανακήρυξη τους σε συνταξιούχους από τα ταμεία τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Χωρίς να αποστέλλουν σε αυτούς μηνιαία ενημερωτικά σημειώματα.

Χωρίς αυτά να αναγράφονται στα ετήσια εκκαθαριστικά για την συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων τους.

Παράνομα και καταχρηστικά, αγνοώντας Φορολογική Νομοθεσία και το άρθρο 20 του Συντάγματος, ακόμα και της αντιρρήσεις της Ομοσπονδίας Εφοριακών Υπαλλήλων, επέβαλαν στις ΔΟΥ να βεβαιώσουν φόρους, πρόστιμα και προσαυξήσεις μέχρι της 28/12/2019 και τα απέστειλαν από της αρχές του 2020 με υπηρεσιακά σημειώματα μοιράζοντας σε υπερήλικες ανθρώπους τρόμο, αγανάκτηση, εγκεφαλικά.

Χρειάστηκε σαν δίκτυο ΕΝΔΙΣΥ δύο χρόνια δικαστικών (Πρωτοδικεία, Εφετεία) και συνδικαλιστικών αγώνων για να φτάσουμε ώστε το ΣτΕ να μας δικαιώσει πλήρως.

Με τρεις αποφάσεις του 616-617-618 έκανε γνωστό ότι αγνοήθηκαν οι όροι και τα χρονικά περιθώρια που δίνει ο φορολογικός νόμος (πενταετία).

Ο Κώδικας φορολογικών στοιχείων σε άρθρα του Ν.4174/2013 και το άρθρο 20 του Συντάγματος (ενημέρωση του Φορολογούμενου ώστε να μπορέσει να προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά).

Η Απόφαση κάνει γνωστό στο Υπουργείο Οικονομικών και στην ΑΑΔΕ ότι η όλη διαδικασία πρέπει να διαγραφεί ως μη γενόμενη.

Υλοποιώντας την απόφαση του ΣτΕ η ΑΑΔΕ άρχισε να διαγράφει φόρους, πρόστιμα, προσαυξήσεις 1.480 ενδικοφανών προσφυγών.

Ξαφνικά και εντελώς αδικαιολόγητα σταμάτησε να εκδίδει αποδεικτικές αποφάσεις.

Εκδίδει απορριπτικές αποφάσεις και προτρέπει τους φορολογούμενους να προσφύγουν εκ νέου στα διοικητικά δικαστήρια.

Συνεχίζει να εκδίδει και σήμερα υπηρεσιακά σημειώματα για αναδρομικά και πέραν της πενταετίας σαν να μην έχει γίνει τίποτα.

Πρέπει να κάνουμε γνωστό στην Πολιτική και Διοικητική ηγεσία του Υπ. Οικονομικών καθώς και στην διοίκηση της ΑΑΔΕ ότι γνωρίζουμε πως με την δική μας Απόφαση του ΣτΕ έκαναν αποδεκτές ενδικοφανείς προσφυγές διαφορών επωνύμων, διαγράφοντας τους αρκετές εκατοντάδες εκατομμυρίων.

Γνωρίζουμε ονόματα!

  • Μεγάλος επιχειρηματίας αποθανών με εμπλοκή και στα μίντια του διέγραψαν αρκετά εκατομμύρια ευρώ;
  • Άλλος επώνυμος επιχειρηματίας εκ Θεσσαλονίκης ασχολούμενος με υπηρεσίες αυτοκινήτων του διέγραψαν αρκετά εκατομμύρια ευρώ;
  • Πρόσφατα οικογένεια μεγάλου αποθανόντος τραπεζίτη με την απόφασή μας του ΣτΕ στο Εφετείο κέρδισε την επιστροφή σε αυτήν κατασχεμένων περιουσιακών στοιχείων κινητών και ακινήτων αξίας 300.000.000 € και διεκδικεί και τα υπόλοιπα.

Σε όλους αυτούς και σε αρκετούς ακόμα η ΑΑΔΕ και οι υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών έδειξαν να αναγνωρίζουν τις αποφάσεις του Ανώτατου Δικαστηρίου και να τις υλοποιούν.

Σε εμάς τους απόμαχους της εργασίας με τις κουτσουρεμένες από τα μνημόνια συντάξεις γιατί δεν εφαρμόζεται η απόφαση του ΣτΕ;

Κύριοι της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών πάρτε μια πολιτική απόφαση και δικαιώστε μας.

Σας κάνουμε γνωστό ότι αυτή την ιστορία εμείς θα την πάμε μέχρι τέλους!

Και στο τέλος εσείς που θα κάνετε ταμείο μην εκπλαγείτε!

Η ΕΛΛΑΔΑ της παρακμής !! Τα περηφάνια γηρατειά και ο σταυρός τους!! Δείτε τι γίνεται με τα ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑ – Μια πολύ σημαντική είδηση για την αγροτιά!

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr) με ανακοίνωσή του ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς ότι έχουν προθεσμία ως τις 7 Οκτωβρίου για τα παραστατικά της νιτρορύπανσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι δικαιούχοι της υπ’ αριθ. πρωτ. 267/42729/16.02.2022 πρόσκλησης μπορούν να καταχωρούν στο Πληροφοριακό Σύστημα τα απαιτούμενα παραστατικά συμμόρφωσης κατά το διάστημα 23.09 – 07.10.2022.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ έχει ως εξής:
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπ’ αριθ. 57623/19.09.2022 Εγκύκλιο υποβολής παραστατικών ειδικών διατάξεων της Δράσης 10.1.04 «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα», οι δικαιούχοι της υπ’ αριθ. πρωτ. 267/42729/16.02.2022 πρόσκλησης μπορούν να καταχωρούν στο Πληροφοριακό Σύστημα τα απαιτούμενα παραστατικά συμμόρφωσης κατά το διάστημα 23.09 – 07.10.2022.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ! Έως 23/9 θα ξέρουν ποιοι και πως θα λάβουν την ενίσχυση για ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ- ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ 22/9: Τι ανατροπές θα δείτε στις ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΔΕΚΟ- VOUCHER.GOV.GR – ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ

Μια δυσάρεστη ΕΙΔΗΣΗ για ΑΓΡΟΤΕΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ- ΕΙΣΦΟΡΕΣ- ΣΟΚ από 1/1/2023- ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΕΦΚΑ, ΙΚΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.