Η δυσάρεστη είδηση που θα φέρει τα πάνω κάτω στις εξελίξεις της σειράς

17

Η σειρά «Το Τατουάζ» επέστρεψε ξανά στις οθόνες μας και το κοινό δηλώνει ήδη ξετρελαμένο από τις πρώτες κιόλας σκηνές. Τι και αν μειώθηκε η ώρα του κάθε επεισοδίου, οι εξελίξεις τρέχουν και οι ανατροπές είναι προ των πυλών. Η απαγωγή της κόρης του Αλέξη και της Όλγας είναι ένα από τα θέματα που κάνουν το κοινό να αγωνιά καθώς δεν ξέρουμε πώς θα καταφέρει η πρώην συγκρατούμενή της να αρπάξει την μικρή. Και αν θα τα καταφέρει.

Χθες ο Τόνυ και η αστυνόμος Τατιάνα κλήθηκαν να αποχαιρετήσουν το μωρό τους αφού έπειτα από μία επιπλοκή, τους ανακοινώθηκε ο εγκεφαλικός τους θάνατος. Η αστυνόμος βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση την ίδια ώρα που η Μαργκώ ανησυχεί μήπως και ο Τόνυ ξανακυλήσει στα ναρκωτικά. Επίσης, ανοιχτό είναι και το ενδεχόμενο να αποκαλυφθεί στην Τατιάνα πως την ώρα του τροχαίου ο σύζυγός της ήταν υπό την επήρεια. Ο εφοπλιστής προσπαθεί να «κουκουλώσει» την κατάσταση και να πληρώσει ο ίδιος τις ζημιές του άλλου αυτοκινήτου ώστε να μην εμπλακούν οι ασφαλιστικές, άρα και οι ιατρικές εξετάσεις.

Σχόλια

Περί ευθύνης:

To greek-seires.com δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος, καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών.

Τα θέματα του greek-seires.com είναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας.

loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.