Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η δημόσια εξομολόγηση του Σάκη στη Μαριαλένα: Εκτός του ότι είναι κούκλα, αγαπώ το ότι είναι…

Ο Σάκης Κατσούλης έχει ξεκαθαρίσει πολλές φορές πως ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μπήκε στο παιχνίδι, ήταν για να κερδίσει ξανά την καρδιά της πρώην αγαπημένης του Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Τα κατάφερε; Ίσως ναι, όμως ούτε ο ίδιος το ξέρει ακόμα, ίσως γιατί η Μαριαλένα θέλει λιγάκι ακόμα να τον… ψήσει πριν του δοθεί οριστικά. Εκείνο που θεωρείται σίγουρο όμως είναι πως ο Σάκης κέρδισε το χαμένο έδαφος μετά τον χωρισμό τους και πλέον δεν περνάει μέρα χωρίς να έχει στη ζωή του τη Μαριαλένα την οποία θεωρεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς του. Και όταν ερωτάται σε συνέντευξή του, τι είναι αυτό που αγαπά περισσότερο σε εκείνη, τα χείλη του… στάζουν μέλι! Διαβάστε τι είπε…

Ποια θεωρείτε την καλύτερη και ποια τη χειρό­τερη στιγμή σας στο παιχνίδι;

Σ.Κ.: Για μένα πολύ ξεκάθαρα η καλύτερή μου στιγμή ήταν το 14/14 που έκανα την τελευταία ημέρα των αγωνισμάτων και η χειρότερη όταν ξέ­σπασα, που ήταν και η μοναδική μου έκρηξη μέ­σα στο παιχνίδι.

Μ.Ρ.: Αν γύριζα πίσω το χρόνο, σίγουρα δεν θα είχα κάνει την κουβέντα για την προσωπική μου ζωή. Εμπιστεύτηκα με κλειστά μάτια και μου γύ­ρισε μπούμερανγκ. Οι καλές μου στιγμές ήταν πολλές -κάθε νίκη, κάθε flag race ήταν υπέροχο-, τις χαιρόμουν περισσότερο και από τα έπαθλα. Επί­σης, με τον Σάκη γελάσαμε με την ψυχή μας στην παραλία, όταν έσπασε το κλαδί και φάγαμε την τούμπα.

Τι αγαπάτε ο ένας στον άλλο;

Σ.Κ.: Εκτός από το ότι είναι κούκλα, αγαπώ τον αυθορμητισμό της, το ότι είναι αληθινή σε ό,τι κι αν αντιμετωπίζει. Δεν λογαριάζει ποιον έχει απέ­ναντι της, αν πιστεύει κάτι θα το πει. Επίσης, πα­ρόλο που η ίδια θεωρεί πως δεν την ακούω γιατί συνήθως μου βγαίνει μια πρώτη αντίδραση, πά­ντα σκέφτομαι αυτά που μου λέει και καταλήγω να τα κάνω.

Μ.Ρ.: Το μυαλό του, είναι πανέξυπνος και πο­λυμήχανος, και τον τρόπο που μιλά, έχει ωραίο, ευθύ λόγο. Μερικές φορές λέει τα λόγια για αυ­τά που έχω στο μυαλό μου και δεν μπορώ να εκφράσω. Να ξέρετε όμως πως όταν τον γνώρι­σα, δεν ήταν τόσο ωραίος, με άκουσε σε κάποια πράγματα και ομόρφυνε τόσο!

Θα θέλατε να ζήσετε και το «Survivor All Star» και, αν ναι, ποιοι θα θέλατε να είναι οπωσδήπο­τε μέσα στο παιχνίδι;

Σ.Κ.: Βέβαια, ανυπομονούμε κιόλας! Δεν υπάρ­χει κάτι επίσημο, αλλά, αν γίνει, μας ενδιαφέρει πολύ. Νομίζω πως περιττεύει να πω ότι θα ήθε­λα πολύ να είναι στο παιχνίδι ο Ντάνος. Με έχουν συγκρίνει άπειρες φορές μαζί του λόγω στατιστι­κών, οπότε πιστεύω πως θα είχε τεράστιο ενδι­αφέρον να είμαστε και οι δύο.

Μ.Ρ.: Εννοείται! Με ενδιαφέρει πολύ το αγωνιστι­κό κομμάτι και επιθυμώ να βελτιώσω τα στατιστι­κά μου. Φυσικά, θα ήθελα στο παιχνίδι την Κατερίνα Δαλάκα.

Πηγή: Hello

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.