Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γκαρίς σώζει τη ζωή της Μελέκ από τη Φιντάν – Δείτε Online το επεισόδιο

ΕΛΙΦ Επεισόδιο 1074, 5ος κύκλος.

ΕΛΙΦ Επεισόδιο 1074 5ος κύκλος. Ο Μαχίρ θέλει να σώσει τη Μελέκ χωρίς να κινδυνέψει η μητέρα του. Δείτε όσα θα συμβούν στο επεισόδιο 1074 και στη συνέχεια πατήστε για να μεταφερθείτε να δείτε Online το επεισόδιο.

Επεισόδιο 1074. Η Φιντάν και η Τσιτσέκ τσακώνονται επειδή η Τσιτσέκ έδωσε φαγητό στη Μελέκ. Η Φιντάν χτυπάει την Τσιτσέκ πολύ άσχημα. Ο φρουρός επεμβαίνει και ρωτάει ποια ξεκίνησε τον καυγά. Η Μελέκ λέει πως η Φιντάν ευθύνεται αλλά όλες οι υπόλοιπες κρατούμενες λένε το αντίθετο. Μετά από αυτό το περιστατικό η Φιντάν είναι πολύ θυμωμένη με τη Μελέκ και την απειλεί. Η Τσιτσέκ μεταφέρεται στο αναρρωτήριο αλλά δεν λέει την αλήθεια, πως η Φιντάν ήταν αυτή που τη χτύπησε. Η Γκαρίς είναι η νέα κρατούμενη του θαλάμου και σώζει τη ζωή της Μελέκ από τη Φιντάν, που προσπαθεί να τη σκοτώσει. Η δικηγόρος Φικρέτ Οβαλί δέχεται τελικά να αναλάβει την υπόθεση της Μελέκ και ο Μαχίρ είναι πολύ χαρούμενος αν και ανησυχεί για την αντίδραση της μητέρας του. Ο Λεβέντ και η Χουμεϊρά είναι μπερδεμένοι με την υπόθεση της Μελέκ. Δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί η Μελέκ έκρυψε από όλους ότι η Ελίφ είναι κόρη της. Αποφασίζουν να ψάξουν και να μάθουν την αλήθεια. Ο Κερέμ και η Χουμεϊρά είναι αποφασισμένοι να τιμωρήσουν τη Μελέκ για τα ψέματα και την απάτη της. Τα αδέλφια ξαφνιάζονται όταν μαθαίνουν πως η Μελέκ προσέλαβε μία από τις καλύτερες δικηγόρους της χώρας για να την υπερασπιστεί. Η Κιγιμέτ ενημερώνεται και εκείνη για αυτή την τελευταία εξέλιξη και θυμώνει με τον Μαχίρ. Ο Μαχίρ από την άλλη θέλει να σώσει τη Μελέκ χωρίς να κινδυνέψει η μητέρα του… Δείτε Online το επεισόδιο

Στα προηγούμενα επεισόδιο είδαμε πως η υγεία της Ματσιντέ επιδεινώνεται. Η Ελίφ ακούει ότι η Κιγιμέτ επιστρέφει στην έπαυλη και ενημερώνει την Ασλί. Η Ματσιντέ ζητάει από τη Χουμεϊρά να σταματήσει να ανησυχεί για εκείνη και να ασχοληθεί με το επαγγελματικό της μέλλον. Η Λεμάν έχει μια καλεσμένη και η Ζουλιντέ πρέπει να κάνει κάποιες ετοιμασίες.

happytv.gr

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.