Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Τρομερές ανατροπές με Φανή

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως θα υπάρξουν τρομερές ανατροπές με την Φανή.

Φανή Φανή τι ετοιμάζεις;;;Πολλά πολλά έχεις με την Μαρία και άντε να δούμε τι θα δούμε…

Η Νίκη Παλληκαράκη που υποδύεται την Φανή Αναστασίου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλεθεατής και έδωσε spoiler για την συνέχεια της σειράς

Πώς θα σκιαγραφούσατε το προφίλ της μεγαλοαστής ποινικολόγου Φάνης Αναστασίου;
Είναι μία εξαιρετικά πετυχημένη ποινικολόγος, αφοσιωμένη στη δουλειά της και πολύ εργατική, με αποτέλεσμα να ζει πλουσιοπάροχα. Η μόνη της έγνοια να είναι πως θα κάνει τη ζωή του παιδιού της άψογη.

Η Φανή ήταν συνήγορος υπεράσπισης στη δική της Μαρίας και εκεί γνωρίστηκαν ή μήπως είναι μητέρα της Αντιγόνης; Πώς γνωρίστηκαν;
Πραγματικά, ούτε εγώ ξέρω να σας απαντήσω. Ομολογώ, βέβαια, πως και να ήξερα, δεν θα χάριζα spoiler. Μπορώ να πω, όμως, πως ό,τι και να σκεφτώ ή να φανταστώ για την ιστορία που ξετυλίγεται, υποκλίνομαι στο ταλέντο και στη φαντασία της Βάνας Δημητρίου που καταφέρνει να μας εκπλήσσει όλους.

Ακόμη κι εμείς πού κάτι παραπάνω ξέρουμε, έχοντας σενάρια στα χέρια μας. Είναι φοβερές οι ανατροπές που σκέφτεται και ο τρόπος με τον οποίο ξετυλίγεται το κουβάρι της κάθε ιστορίας.

Ο Ισίδωρος αναζητώντας αυτό το παιδί, τη συναντά και η πρώτη αντίδραση της Φανής είναι να τον διώξει και τρέχει στο Σούνιο, στο σπίτι της Μαρίας. Εκεί την περιμένει η Αντιγόνη. Η συνάντηση εγκυμονεί κινδύνους ή το αντίθετο;
Νομίζω πως η αντίδρασή της είναι απολύτως φυσιολογική. Γιατί με την εμφάνισή του Ισιδώρου Βρεττάκου κινδυνεύει η σχέση της με το παιδί της και κυριαρχεί ο φόβος της να μάθει κάτι το παιδί. Είναι φυσικό, λοιπόν, να τρέξει στο Σούνιο για να μοιραστεί τα γεγονότα και τους φόβους της με τη Μαρία.

Η Φανή έρχεται για πρώτη φορά στη Μάνη ή έχει ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν;
Νομίζω πως ο μεγαλύτερος ανοιχτός λογαριασμός στη ζωή της είναι η υιοθεσία του παιδιού της και ο τεράστιος φόβος της ότι μπορεί να διαταραχθεί η σχέση της με αυτό.

Η συνεργασία σας με την ομάδα του Ανδρέα Γεωργίου πώς είναι;
Είναι η πρώτη φορά που τους γνωρίζω και συνεργάζομαι μαζί τους και πολύ συνειδητά χρησιμοποιώ πληθυντικό. Επαληθεύεται η βαθιά μου πίστη πως, εκτός από ταλέντο και την απόλυτη εργατικότητα, πάντα στο μαζί είναι η δύναμη.

Με τα δύο από τα τέσσερα συνεργεία που δουλεύουν εντατικά και που δούλεψα μέχρι τώρα, κατάλαβα πως μπορούν με ένα βλέμμα και μόνο να συνεννοηθούν με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε δυσκολία. Ο δε Ανδρέας Γεωργίου φέρει αυτό το χαρισματικό πακέτο αρχηγού, που εμένα με συγκινεί βαθιά.

Πέρα από τη γνώση και το ταλέντο και το να ξέρει ακριβώς τι θέλει στη δουλειά του, είναι απίστευτης ηρεμίας και ευγένειας άνθρωπος, λειτουργεί σαν πάτερ φαμίλιας για όλους μας, με αποτέλεσμα να επικρατεί ένα κλίμα οικογενειακό και άκρως δημιουργικό και ασφαλές για εμάς.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.