Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Τί αποφασίζει το δικαστήριο για την Μαρίνα;

Μία μεγάλη απόφαση θα αλλάξει ριζικά τις ζωές των πρωταγωνιστών. Η Μαρίνα εμφανίζεται στο δικαστήριο, για έναν φόνο που διέπραξε στην προσπάθειά της να αμυνθεί, το φρικτό εκείνο βράδυ, στην γη της ελιάς.

Στο πλευρό της βρίσκεται ο Λυκούργος, ο οποίος κάνει τα πάντα, για να την αθωώσει. Η Μαρίνα ακούει τις οδηγίες του και ετοιμάζεται να ομολογήσει την πράξη της, με κάθε λεπτομέρεια.

Η φρικτή αυτή ανάμνηση ζωντανεύει. Μιλάει στους ενόρκους και λυγίζει. Τους εξηγεί πως δεν ήθελε να τους σκοτώσει, πως όλα έγιναν στην προσπάθειά της να αμυνθεί, να σωθεί… Όλοι την ακούν με προσοχή.

Μετά από αρκετή ώρα κι ύστερα από την υπεράσπιση του Λυκούργου, το δικαστήριο κρίνει ομόφωνα την Μαρίνα αθώα, στην γη της ελιάς. Η νεαρή ηρωίδα καταφέρνει να γλιτώσει από τις βαριές κατηγορίες της δολοφονίας.

Βγαίνει από τη δικαστική αίθουσα ελεύθερη, έτοιμη να ανασάνει ξανά. Τίποτα δε την εμποδίζει από το να κυνηγήσει ξανά τα όνειρά της, να σταθεί στα πόδια της. Μόνο που ο Ανέστης δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.