Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ράκος ο Λυκούργος την ημέρα του γάμου ο πόνος του θα είναι αβάσταχτος…

Ο ρόλος του Λυκούργου, θα απασχολήσει κατά πολύ τους τηλεθεατές στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Η Γη της Ελιάς. Παρόλο που όλα μπαίνουν σε μία τελική ευθεία και η χαρά όλων είναι τεράστια, με τον γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου, ένα γεγονός θα είναι αρκετό για να τα ανατρέψει ξανά όλα. Τι θα συμβεί ακριβώς;

Ο Λυκούργος θα περάσει πολύ άσχημα στην Γη της Ελιάς

Ο Λυκούργος θα μάθει πως ο αγαπημένος του φίλος, ο Ιάκωβος, θα εγκαταλείψει τη Μάνη για ακόμη μια φορά, φεύγοντας μόνιμα ξανά στην Ισπανία. Ο πόνος του θα είναι αβάσταχτος. Ο ίδιος δεν μπορεί να πιστέψει το πώς είναι δυνατόν να φύγει ξανά και να παρατήσει όλα όσα έχτιζε τόσο καιρό με κόπο και αγάπη.

Ο Λυκούργος προσπαθεί με κάθε τρόπο να μεταπείσει τον φίλο του, όμως είναι μάταιο. Την ημέρα του γάμου, του Φίλιππου και της Βασιλικής στην σειρά Η Γη της Ελιάς, ενώ όλοι θα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ο Λυκούργος θα είναι ράκος.

Η στιγμή του αποχωρισμού θα είναι μαχαιριά στην καρδιά για όλους και αναμένεται να συγκλονίσει τους τηλεθεατές. Ο Ιάκωβος θα αποχαιρετήσει οριστικά τον Λυκούργο, την οικογένεια του, αλλά και την Μάνη γυρνώντας ξανά πίσω στην Ισπανία για πάντα.

The post Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ράκος ο Λυκούργος την ημέρα του γάμου ο πόνος του θα είναι αβάσταχτος… first appeared on DIAVASETO.GR.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.