Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης θα γυρίσει στην Αρετή

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Κι όμως, η γέννηση της εγγονής τους, θα φέρει ξανά το ζευγάρι της σειράς. Ο Στάθης θα γυρίσει στην Αρετή, αποφασισμένος να διαγράψει την Ιουλία από το μυαλό του, στην γη της ελιάς. Το μωρό αυτό δε θα ενώσει μόνο τις δύο οικογένειες, αλλά και το ζευγάρι, καθώς η Αρετή θα τον παρακαλέσει να σκεφτεί λογικά και να επιστρέψει στο σπιτικό τους.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης θα γυρίσει στην Αρετή – Ράκος η Ιουλία

Ο Στάθης δε θέλει να ρίξει άλλο λάδι στη φωτιά. Συνειδητοποιεί πως η Βασιλική τους χρειάζεται ενωμένους και αγαπημένους στο πλευρό της. Έτσι, με βαριά καρδιά, επιστρέφει στο σπίτι του, με την Αρετή να πετάει στα σύννεφα.

Οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες. Ο Στάθης αφιερώνεται στη Βασιλική και στο μωρό, αδιαφορώντας για την Αρετή. Εκείνη βλέπει πως ο άντρας της δεν είναι ο ίδιος με παλιά, πονάει μέσα της, όμως δεν υποχωρεί. Θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει δυνατό αυτόν τον γάμο.

Τα νέα της “επανασύνδεσης” γίνονται γνωστά και από την Ιουλία. Αν και η ίδια δείχνει πως δεν πέφτει από τα σύννεφα, μέσα της πονάει πολύ. Υπήρχε κάπου καταχωνιασμένη η ελπίδα πως θα είναι ξανά μαζί.

Έτσι, λοιπόν, ο Στάθης και η Αρετή γίνονται ξανά ζευγάρι, όσο η Ιουλία προσπαθεί να σταθεί δίπλα στον Κουράκο, στην γη της ελιάς. Αντίστοιχα, όμως, εκείνος βλέπει πως η αγαπημένη του σύζυγος γίνεται όλο και πιο απόμακρη σταδιακά. Δύο γάμοι περνούν μεγάλη κρίση κι ένας έρωτας παλεύει να σβήσει…

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.