Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Κουράκος σαπίζει στο ξύλο τον Στάθη

Άλλη μία συνάντηση – φωτιά έρχεται ανάμεσα σε δύο πρωταγωνιστές. Ο Κουράκος και ο Στάθης θα πιαστούν στα χέρια, με την Ιουλία να βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο, στην γη της ελιάς.

Ο αστυνόμος θα δείξει το σκληρό του πρόσωπο, με τον Στάθη να πέφτει από τα σύννεφα.

Όλα θα ξεκινήσουν από μία απόφαση της στιγμής. Ο Στάθης ανακοινώνει πως θέλει να πάρει διαζύγιο, με την Αρετή να θυμώνει πολύ. Μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από το σπίτι. Αμέσως τρέχει να βρει την Ιουλία, θέλοντας να της εξηγήσει όλη την αλήθεια.

Την πλησιάζει, της λέει ότι χώρισε, της τονίζει πως δε χρειάζεται να παντρευτεί τον Γιώργη, πως μπορούν να είναι ξανά μαζί! Η Ιουλία σοκάρεται, όμως δε λυγίζει. Τον διώχνει και συνεχίζει τις ετοιμασίες…

Έξαλλος ο Κουράκος

Τα νέα της συνάντησης αυτής φτάνουν στα αυτιά του αστυνόμου. Έξαλλος ο Κουράκος με το θράσος που έχει ακόμα ο Στάθης να πλησιάζει την Ιουλία, τρέχει να τον βρει στην γη της ελιάς.

Μόλις τον συναντάει, παύει να είναι ευγενικός. Ορμάει πάνω του και οι δυο τους πιάνονται στα χέρια. Ο Γιώργης του φωνάζει πως εάν ξανά πλησιάσει την αγαπημένη του, θα τον σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια.

Ο Στάθης δεν περίμενε αυτή την επίθεση. Τον κοιτάζει χαμένος, προσπαθεί να αμυνθεί. Μάταια, όμως. Ο Κουράκος είναι για πρώτη φορά έξαλλος, όπως δε τον έχουν ξανά δει οι τηλεθεατές! Πώς θα αντιδράσει η Ιουλία, όταν μάθει για τον μεγάλο αυτόν καυγά;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.