Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Ισίδωρος κάνει προξενιό στην Ιουλία

Έξαλλη θα γίνει η Ιουλία με τον αδελφό της, καθώς ο Ισίδωρος φαίνεται πως έχει άλλα σχέδια για εκείνη, στην γη της ελιάς. Μετά την αποκάλυψη που της έκανε για τον Στάθη, η ζωή της άλλαξε ριζικά.

Το ζευγάρι έσμιξε ξανά, μετά από χρόνια. Μπορεί ο Στάθης να προχώρησε τη ζωή του, να παντρεύτηκε, να έκανε τη δική του οικογένεια, η Ιουλία, όμως, έμεινε πίσω, περιμένοντας να βρει το άλλο της μισό, στα μάτια κάποιου άλλου.

Ο Ισίδωρος θα βρει το θάρρος να προτείνει κάτι στην Ιουλία, που θα την εκνευρίσει αρκετά. Βλέποντας την αδερφή του μόνη της, θα κάνει το βήμα για να αλλάξει τη ζωή της. Όλα αυτά, χωρίς να γνωρίζει την πικρή αλήθεια για την σχέση της…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Η εκνευριστική πρόταση
Ο Ισίδωρος τονίζει στην Ιουλία πως πρέπει να πάρει στα χέρια της το μέλλον της, στην γη της ελιάς. “Τόσα χρονιά ζεις μια στερημένη ζωή”, θα της αναφέρει, με την ίδια να λυγίζει.

Τα λόγια του Ισίδωρου θα την επηρεάσουν. Η μοιραία συνάντηση της Ιουλίας με τον Στάθη θα σταθεί η αφορμή για να νιώσει πολύ άσχημα και άβολα η πρωταγωνίστρια. Όταν εκείνος της τηλεφωνήσει, η Ιουλία θα ξεσπάσει.

Θα του τονίσει πόσο άσχημα νιώθει, πόσο οι τύψεις την έχουν κυριεύσει. Ο Στάθης θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια του. Θα της ζητήσει να την δει, να της μιλήσει, θα της αναφέρει πως δεν αντέχει χωρίς εκείνη.

Η Ιουλία, όμως, έχει πάρει την απόφασή της. Δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση και βάζει ένα τέλος, έστω και προσωρινό. Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος προσπαθεί να την φέρει κοντά με κάποιον άλλον, που θα της αλλάξει τη ζωή…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...