Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Δημοσθένης γαζώνει Δημήτρη και Ανέστη όπου χάνουν τη ζωή τους άδοξα, στο τέλος της πρώτης σεζόν

Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. Ο Δημήτρης και ο Ανέστης συνεχίζουν να δρουν ριψοκίνδυνα, αγνοώντας τη δύναμη του Δημοσθένη, στην γη της ελιάς. Ο Δημήτρης και ο Ανέστης χάνουν τη ζωή τους άδοξα, στο τέλος της πρώτης σεζόν.

Το φινάλε θα βαφτεί με το αίμα δύο αδίστακτων πρωταγωνιστών. Ο θάνατος αυτός θα δώσει την σκυτάλη σε άλλους “κακούς” χαρακτήρες, οι οποίοι αναμένεται να φέρουν την ανατροπή στον νέο κύκλο επεισοδίων.

Ο Δημοσθένης μαθαίνει για την παράνομη των δύο νεαρών και αποφασίζει να αναλάβει δράση. Ο Δημήτρης και ο Ανέστης έχουν δημιουργήσει το δικό τους κύκλωμα ναρκωτικών, βγάζοντας τεράστια χρηματικά ποσά.

Πριν προλάβουν να χαρούν την επιτυχία τους, ο Καπερνάρος δείχνει το σκληρό του πρόσωπο. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, ο Δημοσθένης δίνει εντολή θανάτου και αφήνει νεκρούς τον Δημήτρη και τον Ανέστη, στην γη της ελιάς.

Μία ανταλλαγή πυρών θα είναι αρκετή, για να σκορπίσει τον θάνατο. Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο. Μόλις φύγουν από τη ζωή ο Δημήτρης και ο Ανέστης, ένα κουβάρι αποκαλύψεων θα ξετυλιχθεί, φανερώνοντας μυστικά και ψέματα που θα συγκλονίσουν τη Μάνη.

The post Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Δημοσθένης γαζώνει Δημήτρη και Ανέστη όπου χάνουν τη ζωή τους άδοξα, στο τέλος της πρώτης σεζόν first appeared on DIAVASETO.GR.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.