Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Νύχτες πάθoυς για Ιουλία και Στάθη ξανά

Κι όμως, ο Στάθης και η Ιουλία θα είναι ξανά μαζί, στην γη της ελιάς.

Ένας μεγάλος έρωτας δε γίνεται να σβήσει τόσο απλά, τόσο άδοξα. Η Ιουλία παλεύει καθημερινά να ερωτευτεί τον Κουράκο, να βρει στο πρόσωπό του αυτό που αναζητά, με σκοπό να ξεχάσει οριστικά τον Στάθη Καπερνάρο. Όλα, όμως, είναι μάταια.

Ο μήνας του μέλιτος στο Παρίσι θα φέρει ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση στην Ιουλία. Τα τελευταία λόγια του Στάθη, πριν τον γάμο, θα την στοιχειώνουν. Ο Κουράκος θα κάνει τα πάντα για να την δει ευτυχισμένη. Η Ιουλία, όμως, δεν είναι ερωτευμένη μαζί του…

Η επιστροφή τους στη Μάνη θα έχει αρκετά προβλήματα. Η διαμονή τους στο σπίτι της Ιουλίας θα δημιουργήσει τεράστια πίεση στην ηρωίδα. Ο Στάθης, μόλις μάθει πως γύρισε η αγαπημένη του, θα θελήσει να την προσεγγίσει ξανά. Μέσα του, όμως, κάτι τον κρατάει μακριά.

Ο έρωτας φουντώνει ξανά
Οι δυο τους θα βρεθούν ξανά, τυχαία. Το πάθος τους θα φουντώσει. Πώς να κρύψουν όλα όσα αισθάνονται ο ένας για τον άλλον; Ο Στάθης και η Ιουλία θα είναι ξανά μαζί, στην γη της ελιάς. Ένα φιλί γεμάτο ένταση, θα είναι αρκετό για να τους οδηγήσει ξανά στη δική τους κόλαση.

Θα αποκαλύψει, άραγε, η Ιουλία την αλήθεια στον Γιώργη; Θα χωρίσει, τελικά, ο Στάθης με την Αρετή; Θα είναι ποτέ μαζί αυτό το ζευγάρι ή ο έρωτάς τους θα είναι ξανά παράνομος και κρυφός από τους γάμους τους;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.