Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Μάνος και Μαρίνα παντρεύονται και έρχεται το εγγονάκι!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη γη της Ελιάς.

Με τον Ισίδωρο να το έχει πάρει απόφαση πως θα γνωρίσει την μικρή Αγγελική. Όσο και να του την κρύβουν. Όσο και να μην δέχεται στην αρχή η Φανή να του την γνωρίσει.

Όσες ενστάσεις και να έχει η Αντιγόνη. Η οποία ούτε να ακούσει δεν θέλει για το παιδί που εγκατέλειψε.

Έχει κλείσει για εκείνη αυτό το κεφάλαιο. Και το να το πειράζει κανείς δεν είναι και η καλύτερη ιδέα.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ισίδωρος επιστρέφοντας από το ταξίδι του στο Ναύπλιο και θέλωντας να της την δείξει, εκείνη αρνείται πεισματικά.

Την πείθει μετά κόπων και βασάνων. Όμως εκείνη βάζει αμέσως τα κλάματα. Όλη η ζωή που άφησε πίσω της ήταν σε αυτή την φωτογραφία.

Η Αντιγόνη σπάει βλέποντας το παιδί της. Όταν υπάρχει ο δεσμός μεταξύ τους, δεν σπάει ποτέ. Μια φώτο ήταν αρκετή για να ρίξει όλα τα τοίχοι που είχε υψώσει η Αντιγόνη για να κλείσει αυτό το κεφάλαιο στην ζωή της.

Ο Ισίδωρος δεν καταλαβαίνει. Ζει ευτυχισμένες στιγμές και ονειρεύεται δικό του εγγονάκι. Αυτός είναι και ο λόγος που πηγαίνει και πιάνει την Μαρίνα, την κοπέλα που αγαπούσε ο γιος του και της λέει πως την αδίκησε, προσπαθεί να την πείσει πως θα πει το ναι στον γάμο τους. Αν βέβαια του υποσχεθεί πως θα κάνουν ένα μωράκι…

Εκείνη τα χάνει. Ο Μάνος άραγε τα ξέρει αυτά; Βλέπει έναν άλλον Ισίδωρο. Όμως το να του υποσχεθεί ένα μωρό – ένα εγγονάκι είναι σοβαρή υπόθεση…

Νέα εποχή ξημερώνει για Μάνο και Μαρίνα. Με τις ευλογίες του Ισίδωρου για πρώτη φορά, και μάλιστα να θέλει εγγονάκι.

Παιδιά τώρα είναι η ευκαιρία σας. Στα γρήγορα ο γάμος και βάλτε μπρος το παιδί, και ο Ισίδωρος δεν θα ξαναμίλησει ποτέ. Το κλειδί τελικά για τον Ισίδωρο ήταν η οικογένεια που δεν κατάφερε να έχει οπως ήθελε. Αλλά τώρα είναι ώρα να την αποκτήσει, και να ζήσει μια άλλη ζωή.

Την επιθυμία του να αποκτήσει παιδί ο Μάνος την είχε πει στο παρελθόν στη Μαρίνα, και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή και για την Μαρίνα, αφού βλέπει ο Ισίδωρος να έχει αλλάξει.

Τελικά η Αντιγόνη άλλαξε όλη την οικογένεια, με ένα διαφορετικό τρόπο από ότι θα περίμενε. Αλλά το παρελθόν της έφερε για πρώτη φορά χαμόγελα, και να περιμένουμε πολλες παιδικές φωνές;

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.