Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Θα σκοτώσει ο Αλέξης τον Χρήστο;

Ζαλισμένη από το ποτό, η Μυρτάλη παραδίνεται στην αγκαλιά του Αλέξη, αδιαφορώντας για τον Χρήστο, στην γη της ελιάς. Ο δεύτερος της έχει ξεκαθαρίσει πως δεν είναι σε θέση να προχωρήσουν τη σχέση τους σοβαρά.

Αυτό ενοχλεί ιδιαίτερα την Μυρτάλη, η οποία συνεχίζει να βλέπει ερωτικά όνειρα με τον γιο της Μαργαρίτας. Μέσα της αρνείται να παραδεχτεί πως έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται. Το φιλί αυτό, βέβαια, λέει πολλά…

Ο Αλέξης, μετά το σκηνικό αυτό στο γάμο, πετάει στα σύννεφα από την χαρά του. Η Μυρτάλη είναι, πλέον, δική του και αυτό δεν αλλάζει. Εκείνη, δε θέλει να συνειδητοποιήσει αυτό που συνέβη.

Ο Χρήστος συνεχίζει να την πολιορκεί, με αργούς και σταθερούς ρυθμούς. Η Μυρτάλη θα διχαστεί αρκετά στη δεύτερη σεζόν, με αποτέλεσμα να το “παίζει σε διπλό ταμπλό”. Από τη μία βρίσκεται το πάθος που νιώθει για τον Αλέξη και από την άλλη ο αγνός έρωτας με τον Χρήστο, στην γη της ελιάς.

Η κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Ο Αλέξης δε θα αργήσει να μάθει για τη σχέση τους… Αμέσως θα γίνει έξαλλος και οι σκοτεινές του επιθυμίες θα ξυπνήσουν. Ο Χρήστος πρέπει να βγει από τη μέση. Θα επιχειρήσει να τον σκοτώσει ή ο χαρακτήρας αυτός θα αλλάξει ριζικά στη συνέχεια;

The post Η Γη της Ελιάς Spoiler: Θα σκοτώσει ο Αλέξης τον Χρήστο; first appeared on DIAVASETO.GR.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.