Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Θα πεθάνει τελικά ο Ιάκωβος;

Η ασθένεια του Ιάκωβου έχει ταράξει αρκετά τους πρωταγωνιστές, στην γη της ελιάς. Εκείνος αποφασίζει να φανεί δυνατός και να φύγει στην Ισπανία, για να ζήσει εκεί τους υπόλοιπους μήνες της ζωής του.

Παίρνει την απόφαση να μην αποκαλύψει την αλήθεια σε πολλούς, για να τους προστατεύσει. Μάλιστα, με την Αθηνά θέλει να κρατήσει αποστάσεις, για να μη την πληγώσει άλλο.

Στήνει έναν μεγάλο καυγά και της ζητάει να χωρίσουν. Η Αθηνά, απογοητευμένη από τη συμπεριφορά που έδειξε ο Ιάκωβος, αποφασίζει να κλείσει κάθε πόρτα πίσω της, εξοργισμένη…

Κανείς δε μπορεί να την ηρεμήσει. Η Μαργαρίτα της ζητάει να ηρεμήσει και να σκεφτεί λογικά, χωρίς αποτέλεσμα. Η Αθηνά αρχίζει σταδιακά να μισεί τον Ιάκωβο, αγνοώντας την ασθένειά του, στην γη της ελιάς.

Τί θα συμβεί, όμως, με τον πρωταγωνιστή; Θα χάσει τελικά τη ζωή του ή όχι; Φαίνεται πως ο Ιάκωβος θα αποχαιρετήσει οριστικά τους τηλεθεατές. Θα φύγει μόνιμα στην Ισπανία, ξεκινώντας τις θεραπείες του. Οι τηλεθεατές θα μάθουν για την υγεία του στη δεύτερη σεζόν.

Ο ηθοποιός δε θα επιστρέψει ξανά στη σειρά, δείχνοντας ότι κρατά τηλεφωνική επικοινωνία με τα αγαπημένα του άτομα, εξ αποστάσεως. Όσο για το μέλλον του; Δεν αποκλείεται ο Ιάκωβος να ζήσει μία χαρούμενη ζωή στην Ισπανία, μακριά από όλους, έχοντας πετύχει τους… στόχους του!

The post Η Γη της Ελιάς Spoiler: Θα πεθάνει τελικά ο Ιάκωβος; first appeared on DIAVASETO.GR.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.