Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη ανοίγει “πόλεμο” με Ισίδωρο και Μάνο, που την οδηγεί στην καταστροφή!

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Μία δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση. Έρχεται το φθινόπωρο στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Μία δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση ετοιμάζεται να ζωντανέψει στη μικρή οθόνη, από το φθινόπωρο, στο MEGA. Η τριάδα των τηλεοπτικών επιτυχιών, Αντρέας Γεωργίου – Βάνα Δημητρίου – Κούλλης Νικολάου, ταξίδεψε στη Μάνη και το Σούνιο για τη νέα καθημερινή σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς».

Η Μυρτάλη ανοίγει “πόλεμο” με Ισίδωρο και Μάνο, που την οδηγεί στην καταστροφή!

Στο αποκλειστικό spoiler για τη σειρά «Η Γη της Ελιάς» ένας νέος πόλεμος συμφερόντων με καταστροφικές συνέπειες ξεκινάει.

Σαν να μην έφταναν όλα τα ανοιχτά μέτωπα, ένα νέο ανοίγεται ξαφνικά.

H Ιουλία απαιτεί από τον Ισίδωρο και τον Μάνο να δώσουν κι αυτοί μέρος της περιουσίας τους στη Μυρτάλη, όπως έκανε και η Αθηνά: «Καλά, με κοροϊδεύετε; Εδώ ποια; Η Αθηνά που είναι μια ξένη θα δώσει το μισό μερίδιο στη Μυρτάλη, δεν θα ακολουθήσετε εσείς το παράδειγμά της;», τους ρωτάει και απαιτεί να μεταβιβάσουν ένα μερίδιο από το ποσοστό της επιχείρησης στη Μυρτάλη.

Η προσπάθειά της όμως είναι μάταιη, καθώς δεν δείχνουν διατεθειμένοι να χάσουν κάτι από τα κεκτημένα τους: «lουλία, τα έχουμε πει αυτά. Αλλο η συγγένεια και άλλο η δουλειά. Η επιχείρηση θα μείνει όπως είναι. Τελείωσε», της ξεκαθαρίζουν.

Η κατάσταση της υγείας της Μυρτάλης βελτιώνεται κι επιτέλους γυρίζει σπίτι της.

Στο μεταξύ, η Βασιλική εξομολογείται στη Μυρτάλη πως έχει σχέση με τον Φίλιππο, ότι είναι έγκυος κι ότι θα σχεδιάζουν να φύγουν κρυφά στην Αθήνα. Η Μυρτάλη τής υπόσχεται να μην αποκαλύψει σε κανέναν το μυστικό της, αλλά αυτό τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση απέναντι στον Στέφανο.

Η Μυρτάλη κατοχυρώνει το οικόσημο της οικογένειας Βρεττάκου για την εταιρεία καλλυντικών της και ένας δικαστικός επιμελητής πηγαίνει το αντίστοιχο έγγραφο στην Αθηνά, τον Ισίδωρο και τον Μάνο, οι οποίοι πέφτουν από τα σύννεφα μόλις το παραλαμβάνουν!

Η Μυρτάλη ανοίγει τον πόλεμο εναντίον των Ισίδωρου και Μάνου. Αλλά με ένα ισχυρό σύμμαχο δίπλα της. Την Αθηνά, που έχει τους δικούς της λόγους για να βοηθήσει την Μυρτάλη αρχικά.

Γιατί στην πορεία τα συμφέροντα τους θα είναι διαφορετικά. Θα την αφήσει μόνη εναντίον των εχθρών της που θέλουν να την καταστρέψουν οριστικά.

Η Μυρτάλη όμως έχει να αντιμετωπίσει και την θανάσιμη απειλή του Αλέξη.

Πολλά τα μέτωπα, και στο τέλος θα βγει πολύ πολύ πληγωμένη.

Η ζωή της θα είναι πολύ διαφορετική.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.