Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Η Μαργαρίτα βρίσκει τον Αλέξη μέσα στα αίματα

Ένα γεγονός θα αλλάξει ριζικά τις ζωές των πρωταγωνιστών. Μία κίνηση θα είναι αρκετή, για να σκορπίσει ξανά τον τρόμο στη Μάνη.

Η Μαργαρίτα και ο Αλέξης θα βρεθούν για ακόμη μια φορά αντιμέτωποι, στην γη της ελιάς.

Μετά τη σύλληψη του νεαρού, η σχέση μητέρας και γιου περνάει κρίση. Ο Αλέξης πηγαίνει στο τμήμα και τονίζει πως η Ελένη είναι ερωτευμένη μαζί του και πως ποτέ δε της επιτέθηκε σεξουαλικά.

Η Μαργαρίτα, σοκαρισμένη από όσα ακούει, ξεσπάει στον Αλέξη, τονίζοντάς του πως δεν είναι καλά! Εκείνος, βαθιά πληγωμένος, συνειδητοποιεί πως η μητέρα του ίσως έχει δίκιο, ίσως το μυαλό του έχει αρχίσει να τον εγκαταλείπει.

Έτσι, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα και την Φαίδρα Στάθη, ο Αλέξης θα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, θέλοντας να απαλλάξει την Μαργαρίτα από την παρουσία του, στην γη της ελιάς.

Η Μαργαρίτα θα επιστρέψει στο σπίτι και θα βρει τον γιο της αιμόφυρτο στο πάτωμα. Μία κραυγή πόνου θα ηχήσει μέσα από το είναι της. Αμέσως, θα τον πάει στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να δείχνουν αισιόδοξοι για το μέλλον του νεαρού. Ο Αλέξης σώζεται από θαύμα και το χαμόγελο επιστρέφει ξανά για την Μαργαρίτα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.