Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η εκδίκηση στον Στάθη

Η Γη της Ελιάς spoiler: Τη στιγμή που ο Κουράκος ετοιμάζεται για τον γάμο του με την Ιουλία, η Αρετή πετάει τη βόμβα της, στην γη της ελιάς. Φανερά εξοργισμένη με την στάση του συζύγου της, αναζητά έναν σύμμαχο για να πετύχει το εκδικητικό της σχέδιο.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η εκδίκηση στον Στάθη

Ο Στάθης αποφασίζει να εγκαταλείψει το σπίτι του, αφήνοντας την Αρετή μόνη της. Βλέποντας πως η γυναίκα του περπατάει ξανά, αντιλαμβάνεται πως μπορεί να ζήσει μόνη της, με αποτέλεσμα να μαζεύει τα πράγματά του.

Δεν είναι ερωτευμένος μαζί της και δε νιώθει άνετα δίπλα της. Τής ανακοινώνει πως θέλει διαζύγιο, μαζεύει σε μια βαλίτσα όλα του τα πράγματα κι εξαφανίζεται. Αμέσως τρέχει στην Ιουλία, ανακοινώνοντάς της πως θα χωρίσει οριστικά.

Για τη συνάντηση αυτή θα ενημερωθεί σύντομα η Αρετή. Θα καταλάβει πως ο σύζυγός της την εγκατέλειψε για την πρώην του σύντροφο, την Ιουλία. Ο έρωτας αυτός δεν έχει χαθεί, αντιθέτως σιγοβράζει κι εκνευρίζει την οικογένεια Καπερνάρου.

Η Ιουλία αρνείται να δεχτεί τον Στάθη πίσω και συνεχίζει τις ετοιμασίες του γάμου. Ο Κουράκος πετάει στα σύννεφα, με την Αρετή να του διαλύει τη χαρά, στην γη της ελιάς, μέσα σε δευτερόλεπτα!

Τον επισκέπτεται και τον ενημερώνει πως ο Στάθης συνεχίζει να πολιορκεί τη μελλοντική του σύζυγο. Ο Γιώργης πέφτει από τα σύννεφα, ενώ η Αρετή ελπίζει πως μετά από αυτό θα κάνει τον Στάθη να πονέσει.

Ο Κουράκος, έξαλλος, μπαίνει στο αμάξι και πηγαίνει να συναντήσει τον Στάθη. Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, οι δυο τους δε θα αργήσουν να πιαστούν στα χέρια…

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.