Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η εγγονή του Λυκούργου στα χέρια της Χάιδως

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η εγγονή του Λυκούργου θα είναι ο συνδετικός κρίκος για εκείνον και την Χάιδω, στην γη της ελιάς. Το γλυκύτατο αυτό πλάσμα θα φέρει ξανά το αγαπημένο μας δίδυμο, με τη σχέση τους να γίνεται όλο και πιο έντονη.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η εγγονή του Λυκούργου στα χέρια της Χάιδως

Ο Λυκούργος έχει συγχωρήσει την Χάιδω, με την ίδια να κρατάει κάποια πράγματα για τον εαυτό της. Δεν του αποκαλύπτει όλη την αλήθεια, σχετικά με τα επόμενα σχέδιά της για το καρτέλ. Θέλει να τον κρατήσει μακριά από αυτό και ταυτόχρονα κοντά σε εκείνη.

Η Ισμήνη ετοιμάζεται για τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο. Ο Λυκούργος βρίσκεται σε τεράστια σύγχυση που η κόρη του θα παντρευτεί τον συμβολαιογράφο με το βρώμικο ιστορικό του. Οι ώρες που περνάει η Ισμήνη μακριά από το σπίτι, είναι πολλές. Ταυτόχρονα, εκτός από τον γάμο, δουλεύει για την επιχείρηση καλλυντικών με την Μυρτάλη. Έτσι, ο Λυκούργος μένει πολλές ώρες με την μικρή στο σπίτι. Για την Μέλπω, ούτε λόγος μετά το τελευταίο γεγονός…

Η Χάιδω έρχεται όλο και πιο κοντά με την εγγονή του Λυκούργου, στην γη της ελιάς. Το μικρό αυτό πλασματάκι την ηρεμεί πολύ, της προσφέρει την γαλήνη που αναζητά, της δίνει πίσω το χαμόγελο που χάνει καθημερινά.

Αναλαμβάνει χρέη νταντάς, με τον Λυκούργο να της χρωστάει τεράστια ευγνωμοσύνη. Εκείνη, όμως, δε νοιάζεται. Είναι πολύ χαρούμενη που η καθημερινότητά της έχει γεμίσει τόσο γλυκά, που έχει στην αγκαλιά της τόσο το μικρό αυτό κοριτσάκι, όσο και τον Λυκούργο.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.