Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς spoiler: Δύο σύμμαχοι γίνονται εχθροί

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Ισίδωρος κι ο Κωνσταντίνος έρχονται αντιμέτωποι στη «Γη της Ελιάς» κι ένα παιχνίδι απειλών ξεκινά! Μία μεγάλη φιλία καταστρέφεται και μπορεί να σημάνει την πτώση και των δύο.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Δύο σύμμαχοι γίνονται εχθροί

Μολονότι ο Κωνσταντίνος έχει βοηθήσει τον Ισίδωρο με τη διαθήκη, σύντομα η σχέση των δύο θα διαταραχτεί. Ο Ισίδωρος μαθαίνει όλες τις υπόλοιπες απάτες που έχει κάνει ο συμβολαιογράφος και βγαίνει εκτός εαυτού. Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο «συνεργάτης» του προσπαθούσε με κάθε τρόπο να πληγώσει την οικογένειά του. Χάνει τη γη κάτω από το πόδια του.

Αυτή η ανακάλυψη οδηγεί στην αρχή του τέλους. Ένας νέος πόλεμος ξεκινά όταν ο Ισίδωρος βρίσκεται με τον Κωνσταντίνο. Δε χάνει ευκαιρία και γρήγορα του αποκαλύπτει ότι γνωρίζει τα πάντα. Ο Ισίδωρος δίνει τελεσίγραφο στον πρώην φίλο του και του ανακοινώνει ότι αυτό ήταν το τέλος της συνεργασίας τους. Τον απειλεί ότι θα τον καταστρέψει.

Ο Κωνσταντίνος, όμως, δεν μπορεί να ανεχτεί τη συμπεριφορά του Ισίδωρου στη «Γη της Ελιάς». Γρήγορα με τη σειρά του τον απειλεί. Εάν γνωρίζει όλα όσα έχει κάνει και τον «δώσει», τότε και ο ίδιο θα αποκαλύψει ότι βρίσκεται πίσω από το μαγείρεμα της διαθήκης. «Εάν με δώσεις, θα σε καρφώσω κι εγώ»

Ο ένας έχει ανάγκη τον άλλον. Εάν μιλήσουν όλες οι βρωμιές τους θα βγουν στη φορά. Τι θα επιλέξει να κάνει ο Ισίδωρος; Η συνέχεια επί της οθόνης!

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.