Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ένα πάρτυ γενεθλίων καταλήγει άδοξα

Το γιορτινό κλίμα θα χαλάσει, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ο Ισίδωρος οργανώνει μία μικρή μάζωξη για τα γενέθλιά του, στο σπίτι των Βρεττάκων, στην γη της ελιάς. Ο στόχος του δεν είναι να γιορτάσει την ημέρα αυτή, αλλά να φέρει κοντά τον γιο του με την κόρη του.

Όλοι είναι εκεί, κρατώντας δώρα στα χέρια τους. Ο Ισίδωρος θα σβήσει την τούρτα των γενεθλίων του και όλοι θα του ευχηθούν γεμάτοι χαρά να ζήσει εκατό χρόνια. Το κλίμα στο αρχοντικό των Βρεττάκων είναι γιορτινό.

Η Ιουλία και ο Κουράκος έχουν δώσει το παρόν και αγκαλιάζουν τον Ισίδωρο. Η συγκίνηση είναι μεγάλη για όλους, ειδικά για τον πρωταγωνιστή της βραδιάς, που γιορτάζει για πρώτη φορά με την κόρη του.

Ο Ισίδωρος εκτός εαυτού
Μόνο που δε θα εξελιχθούν όλα, όπως έχουν σχεδιαστεί. Ο Μάνος δεν εμφανίζεται στα γενέθλια του πατέρα του, με αποτέλεσμα ο Ισίδωρος να θλίβεται, στην γη της ελιάς. Μάλιστα, δεν πατάει καν το πόδι του στο σπίτι, περνώντας όλη τη μέρα στο σπίτι της Μαρίνας.

Αυτό το μαθαίνει ο Ισίδωρος και γίνεται πυρ και μανία! Έχει ένα έντονο ξέσπασμα και η μέρα των γενεθλίων του χαλάει. Μέσα του, εκτός από την απόρριψη του γιου του, αρχίζει να υποψιάζεται πως ο Μάνος έχει κλέψει τον θησαυρό.

Πατέρας και γιος διχάζονται για ακόμη μια φορά. Η αδιαφορία του Μάνου “ξυπνάει” τον Ισίδωρο, ο οποίος ανακοινώνει σε όλη την οικογένεια πως ο γιος του είναι ο πρώτος ύποπτος για την κλοπή του θησαυρού.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.